Sistem çalışıyor ancak ekranda Windows veya herhangi bir şey başlamıyor

• Konuyu başlatan Meiru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 442

Meiru

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam direkt konuya giriş yapayım. Bilgisayarımı en son dün gece 04:30 gibi kullandım 15 dakikalik kapatma ayarlamasi yapmiştim kapatti kendini. Bu akşam eve gelip bilgisayari açtigimda ise sistem calisti ancak monitorde hâlâ nosignal yaziyordu. Evdeki 3 HDMI kablosunuda degistirerek denedim ancak bir sonuc alamadim. Yardimci olursaniz sevinirim.
Edit:Klavyemede ışık gelmiyor.

Son düzenleme:
Birçok olasılık var açıkçası, öncelikle sistemi kapatıp tamamen fişten çektikten sonra 1 dakika kadar güç tuşuna basılı tutun. Olası bir statik elektrik ihtimaline karşı. Olmazsa kasanın fişini çekin, mümkünse tüm bağlantılarını söküp BIOS pilini de sökerek yarım saat kadar bekleyin. Daha sonra BIOS pilini takıp gereken bağlantıları yaparak açmayı deneyin. Sonuç alamazsanız farklı olasılıkları inceleriz.

Birçok olasılık var açıkçası, öncelikle sistemi kapatıp tamamen fişten çektikten sonra 1 dakika kadar güç tuşuna basılı tutun. Olası bir statik elektrik ihtimaline karşı. Olmazsa kasanın fişini çekin, mümkünse tüm bağlantılarını söküp BIOS pilini de sökerek yarım saat kadar bekleyin. Daha sonra BIOS pilini takıp gereken bağlantıları yaparak açmayı deneyin. Sonuç alamazsanız farklı olasılıkları inceleriz.
Merhaba ilk yazdiğinizdan sonuç alamayinca tüm bağlantiları söküp ( Fişi, kasaya baglı her şeyi) beklemeye aldım. Bios pilinide çıkarmak istedim ancak ekran kartım tornavidaya engel oluyor ve açıkcasi zarar vermek korkusuyla ekran kartini cikarmak yemiyor geri takabilir miyim emin değilim çünkü.
Merhaba ilk yazdiğinizdan sonuç alamayinca tüm bağlantiları söküp ( Fişi, kasaya baglı her şeyi) beklemeye aldım. Bios pilinide çıkarmak istedim ancak ekran kartım tornavidaya engel oluyor ve açıkcasi zarar vermek korkusuyla ekran kartini cikarmak yemiyor geri takabilir miyim emin değilim çünkü.
Hâlâ aynı sanırım bios pilini sökmediğimden :((

Hâlâ aynı sanırım bios pilini sökmediğimden :((
Bios pilini sökdüm yine yarım saat bekleyip tekrar taktım sonuç yine hüsran :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı