Çözüldü Sistem çok fazla yer kaplıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

safakgoksen

Decapat
Yer
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere sistem dosyası çok fazla yer kaplıyor ve bu git gide artıyor.

Yereldisk.jpg

----

Yereldisk2.jpg

---

2.jpg

Şu şekilde özetleyebilirim: Yukarıda gördüğünüz resimler 10 dakika ara ile çekilmiş görüntüler. Ve anlamsız bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Sistem 3 gün önce yeniden kuruldu. Araştırmamı yaptım herkes geçici dosyaları falan silin demiş ama bu tamamen farklı bir olay gibi görünüyor.

Şimdiden teşekkürler.

2TB hdd var sanırım gereken dosyalarınızı oraya kopyalayın temiz kurulu yapın Windows 10'u İndirin bu linkden en iyi çözüm bu. Tabi virüsden sonra.
Bilerek sdd'de dosya tutmuyorum zaten sadece bir oyunum var onu kopyalıyorum şuan.
Virüs taramasını deneyeceğim olmazsa kurulum yapacağım elimde windows10 pro usb var kurulumu ordan mı yapayım yoksa indirip mi yapayım?

Bilerek sdd'de dosya tutmuyorum zaten sadece bir oyunum var onu kopyalıyorum şuan.
Virüs taramasını deneyeceğim olmazsa kurulum yapacağım elimde windows10 pro usb var kurulumu ordan mı yapayım yoksa indirip mi yapayım?
Eskiden kurduğunuz hazırladığınız bir Windows 10 mu elinizde olan usbdeki windows 10 Eskidense verdiğim siteden en güncelini ve en stabilini indire bilirsiniz. Biosdan temiz kurulumla SSD biçimlendirip kurup rahatlikla kura bilirsiniz virüs olmazsa.

1903 sürümü olması lazım USB'deki daha sonra günceleme ile 2004 sürümüne ben çıkarmıştım. Kast ettiğiniz şey buydu sanırım o zaman onu indirmek daha mantıklı.
Evet virüs taramasıda sonuç vermerdi temiz kurulum yapacağım.

SharedScreenshot.jpg

01.07.2020 konuyu sonuçlandırmış olayım.
Yukarıda bahsedilen linkten indirdiğim Windows ile temiz kurulum yaptım. Aşağıya değerleri bırakıyorum. İlk resmimiz hiçbir şey yüklü değilken ikinci resim ise her şey bittikten sonra.

SharedScreenshot2.jpg

SharedScreenshot.jpg

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı