Sistem çok RAM kullanıyor

Tekatar999iki

Decapat
Daha fazla  
Boştayken genellikle %40-%45 RAM kullanılıyor. 8 GB RAM'im var ve büyük ihtimalle diyenler olacaktır diye söylüyorum, Windows 10 kullanıyorum. Windows 10'da boşta RAM kullanıyor evet ama oyuna vb girince RAM azalmıyor. Görev yöneticisinde toplasak çok RAM kullanan şey yok. Virüs taraması da yapıldı. Nasıl düzeltebilirim? Yakında sorun olmazsa zaten 16 GB RAM'e geçeceğim ama şimdi oyunları açamıyorum.

Oyunlarda da aşırı RAM kullanıyor. Minecraft sade dünyaya girmeden 6 GB RAM kullanıyor. Dünyaya girdim mi hata veriyor. Zaten 1 oyunda böyle, diğer oyunlarda hiç girmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarama yaptığınız AV zararlı yazılımı görmemiş olabilir.
Profil mesajımdan Malwarebytes indirin ve tam tarama yapın.
Malwarebytes RAM taraması yaptığı için eğer varsa zararlıyı temizler.

Son düzenleme:
Boştayken genellikle %40-%45 RAM kullanılıyor. 8 GB RAM'im var ve büyük ihtimalle diyenler olacaktır diye söylüyorum, Windows 10 kullanıyorum. Windows 10'da boşta RAM kullanıyor evet ama oyuna vb girince RAM azalmıyor. Görev yöneticisinde toplasak çok RAM kullanan şey yok. Virüs taraması da yapıldı. Nasıl düzeltebilirim? Yakında sorun olmazsa zaten 16 GB RAM'e geçeceğim ama şimdi oyunları açamıyorum.

Oyunlarda da aşırı RAM kullanıyor. Minecraft sade dünyaya girmeden 6 GB RAM kullanıyor. Dünyaya girdim mi hata veriyor. Zaten 1 oyunda böyle, diğer oyunlarda hiç girmedim.

En çok hangi uygulamalar kullanıyor RAM'i?

Hocam arama çubuğuna hizmetler yazın. SysMain'e çift tıklayın ve devre dışı bırak deyin. Onun dışında kullanılan RAM normal zaten.
Sorununuz çözülürse haber verebilir misiniz? Merak ettim.

Hocam arama çubuğuna hizmetler yazın. SysMain'e çift tıklayın ve devre dışı bırak deyin. Onun dışında kullanılan RAM normal zaten.
Oldu ve şuan birazcık daha iyi
Acaba şunlada bir bilginiz var mı? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minecraft-asiri-ram-yiyor.1573217/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı