Driver güncel. Sıcaklıklar normal. Muhtemelen ssd de vardır. Dediğin olay için başka bir sebep göremiyorum. Ekran ayarlarına yeni özellik falan gelmişti oyun esnasında haritayı yükleyen. Onların tamamı kapalı değil mi ? Değilse kapatıp dener misin ?
Ayarın adı "doku akışı" bu arada. Ekran ayarını 165 hz e ayarladığınızı varsayıyorum.
CS GO eskisi gibi değil, her şey otomatik sayılır artık. internet de çok fazla gereksiz bilgi var.
Başlangıç ayarların doğru ve ekran kartın güncel olduğu sürece kolay kolay problem çıkarmaz. Ancak internetteki eski bilgilere güvenerek yapılan değişiklikler ne yazık ki oyunun doğasını bozuyor. İnternette performansı artırdığı yazan kodlara güvenip başlangıç seçeneklerine ekleme yapmayın lütfen. Sizin sisteminizin hızlandırmaya ihtiyacı yok. (sözüm sadece size değil, temsili
)
İnternetten config dosyaları eklediyseniz iptal ediniz. Başlangıçta yazılan kodlar varsa iptal ediniz bir çoğu artık çalışmıyor çünkü.
Çalışan ve kendim de kullandığım başlangıç kodları : -tickrate 128 -high -novid
Yazdıklarımın doğruluğu konusunda eminseniz, oyunu silip yeniden yükleyin umarım çözülür, selamlar.