Sistem donuyor ve takılıyor

Janissaryyyyyyy

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar bilgisayarımda en ufak virüs yok fakat yine de çok yavaş. Donuyor, takılıyor kasıyor vb. bilgisayarımı hızlandırabileceğim bir program bir yöntem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
sistemözellikleri.PNG

Klişe olacak ama sistem özelliklerini yazabilir misiniz lütfen?

Tabii ki. 4 GB RAM 2 GB NVIDIA MX110 ekran kartı Intel Core i5 işlemci 930GB HDD SSD yok.

Birader yazmayı unutmuşuz abartma. 4 GB RAM 2 GB NVIDIA MX110 ekran kartı Intel Core i5 işlemci 930 GB HDD SSD yok.
Sisteminiz nedir? Oyun esnasında mı donuyor yoksa her yerde mi?

Dostum her yerde donuyor.

Windows 10 kullanıyorsanız normal diye düşünüyorum. 4 GB RAM Windows 10 için yetersiz üstelik SSD'de lazım.
dostum keyfimizden almamazlık yapmıyoruz enflasyon var dolar 8.50 euro 10 elimizdekilerle idare etmeye çalışıyoruz
HDD ve SSD yoksa donması normal, ayrıca işlemci modeli de belirtin.

Dostum o kadarı kadar bilgiye sahip değilim. Ve ayrıca HDD var SSD yok.

Size almalısınız diye bir şey diretmedim zaten? Windows10'un açılım süresi uzun sürüyor ve bunun için SSD önerdim kişisel olarak neden bir anda yükseldiniz ki? Üstelik RAM miktarınız ile de alakalı olabilir. İşletim sisteminiz nedir?

Size almalısınız diye bir şey diretmedim zaten? Windows10'un açılım süresi uzun sürüyor ve bunun için SSD önerdim kişisel olarak neden bir anda yükseldiniz ki? Üstelik RAM miktarınız ile de alakalı olabilir. İşletim sisteminiz nedir?

Kusura bakma dostum sorun çok uzun süredir devam ettiği için bir anlık sinirlendim kusura bakma. Dostum açılış süresi 30 35 saniye sürüyor bana kalırsa fazla uzun değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı