Sistem düzenini değiştirmek nasıl olur?

trupscu

Centipat
Daha fazla  
Hâlihazırda olan sistemimi şöyle bir yapıya dönüştürmek istiyorum. Sizce nasıl olur?

Dosya Ekleri

• 12533FC2-CCCA-4031-BF50-B2CFF95D4009.png
    12533FC2-CCCA-4031-BF50-B2CFF95D4009.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 58
Ben olsam kasayı en sola alırım. Kasadan sonra küçük ve büyük monitörü hafif ve şeklinde karşıma koyup her ikisini de aynı anda görebilecek şekilde ayarlardım. Bu şekilde her iki monitörü de rahatlıkla görebilirdim diye düşünüyorum...

Kasayı en sola alma nedenimde pencereden gelen ışıklar monitörlerde parlama yapmasını önlemek için olurdu...

Hocam üst üste monitör koyulanilen North Bayou kollarından alıp küçük monitörü büyüğün üstüne alabilrisiniz. Monitörler arası kasa girmesi biraz saçma.

Hocam NB F80 kolu sipariş ettim zaten ama direksiyon setinin kabloları tak çıkarda sıkıntı yapıyor çünkü Valorant CS gibi oyunlarda oynuyorum o yüzden sol tarafı ayrı bir bölümmüş gibi kullanmak istedim.

Bu şekilden bahsediyorum.

Evet böyle daha sade duruyor.

Ben olsam kasayı en sola alırım. Kasadan sonra küçük ve büyük monitörü hafif ve şeklinde karşıma koyup her ikisini de aynı anda görebilecek şekilde ayarlardım. Bu şekilde her iki monitörü de rahatlıkla görebilirdim diye düşünüyorum...

Kasayı en sola alma nedenimde pencereden gelen ışıklar monitörlerde parlama yapmasını önlemek için olurdu...

Perdemden güneş ışığı yansımıyor hocam kuzey cephede oturuyorum. Kasayı alta yerleştirmek mantıklı olabilir sola alırsam kablo masrafı artıyor elimdeki kablolarla bir şeyler yapmalıyım.

Bu arada büyük monitörü daha almadım aklımda Samsung M7 43inç 4K monitör var başka bir seçenek var mı bildiğiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı