Sistem düzgün kapatılmadı uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cezam olduğu için yazamadım. Dün gece HDD'yi söktüm sizin dediğiniz gibi. Sonra SSD'den pc açılmadı. Windows'u SSD'ye kurmuşum fakat boot bölümü HDD zaten olduğu için kurulmamış. Bu yüzden Windows başlamıyordu. Bende daha alalı 2 gün olmamış SSD'ye format atmak zorunda kaldım :( Formattan sonra pc'yi açtım ve ne göreyim? Yine aynı hata. Üstelik bozuk sandığımız HDD takılı değilken.
Zaten hatayı çözsün diye değil yukarıda belirttiğim nedenden kullanma diyoruz.
Bu arada benim anakartın sıcaklık sensörü bozukmuş bu ortaya çıktı. SSD ile sistemi farklı anakartta açtığımda önceden fotoğrafını paylaştığım 122 derece sıcaklık yazmıyordu speecy programında.
Speecy ile zaten sıcaklıkları kontrol ettirmiyoruz. Bozuk olan bir tarafı yoktur.
Bu sorunu biraz daha araştırdım ve aynı sorunu yaşayan birçok insan olduğunu fark ettim. Üstelik gaming anakartlarda yaşayanlar. Kısmi bir çözüm buldum. Hızlı başlatmayı kapatmak. Yaklaşık 3 kez aç kapa yaptım ve bu ileti yazılmadı. Bu tabi ki yazılmayacağı anlamına gelmez tabi. Ama eskisinden daha iyi. Olay görüntüleyicide inanın milyonlarca Windows kullanıcısının sistem iletileri altında yazıyordur bu kernel hatası. Bilemiyorum bunlardan ne sonuç çıkar.
Zaten neden ilgilendirdiğini sana yazdık. Birşey ifade etmiyor sen üstüne gidiyorsun.

Hocam o SSD'ye para bulmak bir öğrenci için o kadar zor ki. Sonra bozulacak diye korkuyorsun işte. Benimkisi de sadece buydu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı