Zaten hatayı çözsün diye değil yukarıda belirttiğim nedenden kullanma diyoruz.Cezam olduğu için yazamadım. Dün gece HDD'yi söktüm sizin dediğiniz gibi. Sonra SSD'den pc açılmadı. Windows'u SSD'ye kurmuşum fakat boot bölümü HDD zaten olduğu için kurulmamış. Bu yüzden Windows başlamıyordu. Bende daha alalı 2 gün olmamış SSD'ye format atmak zorunda kaldımFormattan sonra pc'yi açtım ve ne göreyim? Yine aynı hata. Üstelik bozuk sandığımız HDD takılı değilken.
Speecy ile zaten sıcaklıkları kontrol ettirmiyoruz. Bozuk olan bir tarafı yoktur.Bu arada benim anakartın sıcaklık sensörü bozukmuş bu ortaya çıktı. SSD ile sistemi farklı anakartta açtığımda önceden fotoğrafını paylaştığım 122 derece sıcaklık yazmıyordu speecy programında.
Zaten neden ilgilendirdiğini sana yazdık. Birşey ifade etmiyor sen üstüne gidiyorsun.Bu sorunu biraz daha araştırdım ve aynı sorunu yaşayan birçok insan olduğunu fark ettim. Üstelik gaming anakartlarda yaşayanlar. Kısmi bir çözüm buldum. Hızlı başlatmayı kapatmak. Yaklaşık 3 kez aç kapa yaptım ve bu ileti yazılmadı. Bu tabi ki yazılmayacağı anlamına gelmez tabi. Ama eskisinden daha iyi. Olay görüntüleyicide inanın milyonlarca Windows kullanıcısının sistem iletileri altında yazıyordur bu kernel hatası. Bilemiyorum bunlardan ne sonuç çıkar.