Çözüldü Sistem ekranı karartıp geri getiriyor ve uygulamaları kapatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İlker Akbulut

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lise 1.Sınıf Öğrencisi
RAM
8GB
Bilgisayarda bu sıkıntı ilk bir yere gezmeye gitmiştim orada oyun oynarken bellek şu olamaz read hatası olmuştu. Sonra eve geldiğimde bu hata olmuyor diye sevinmiştim ama sonra bilgisayar kendi kendine ekranı karartıp uygulamaları ya kapatıyor ya da ekran gelse de uygulamalar siyah kalıyor. Uygulamalar siyahken çalışıyor ama hiçbir şey gözükmüyor.

Bu olaydan önce sysdm.cpl'den sanal RAM'i kapattım ama sorun ondan değil diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Ekran kartı sürücülerini temizleyip yeniden kurmayı deneyin. Sadece AMD 540X olanı.

Önceden fan çalışıyordu ses geliyordu dediğinizi yapınca gitti ama neyse fana sonra bakarım bir de yeni konu mu açayım bilmiyorum ama donanıma ayrılmış RAM sıkıntısı var uzun zamandır birden ortaya çıktı tabii bayağı önce çıktı ortaya.

tamam

usb istiyor

Evet, yok mu?

Bir şey fark ettim fanlar çalışıyor ama öncekine göre daha sessiz.

Yok maalesef evde değilim köydeyim şu anda sadece laptopu aldım yanıma USB evde var.

Neyse ben ayrılmış RAM için yeni konu açacağım hadi görüşürüz.
O bilgisayar kapanması büyük ihtimal ısınmadandır çünkü fanlar yavaş ama ona da çözüm bulurum.

Bunu deneyip öyle açacağım.

Bu olmadı yeni konu açacağım RAM için ama bu konu çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorunu çözmeyeceksiniz zaten. Bellekleri test edeceksiniz.

Hayır test çalışmadı neyse yeni konu açtım artık RAM sıkıntısı oradan konuşulacak.

Konu daha onaylanmadığı için giremiyorum. Birazdan onaylanır.

Hata veriyor bu kadar RAM'iniz yok diye ve o konudaki denilen her şeyide uyguladım.

tamam neyse ben yatacağım uykum geldi iyi geceler.

Bu arada fanlar düzelmeye başladı sesleri eski haline yavaş yavaş dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…