Yinshiwa Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Merhaba, sistem fanının dönmediğini fark ettim. Kontrol ettiğim zamanda ise sistem fanının 3 pinli olduğunu ve anakartta ise 4 pin girişi olduğunu gördüm. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Merhaba, sistem fanının dönmediğini fark ettim. Kontrol ettiğim zamanda ise sistem fanının 3 pinli olduğunu ve anakartta ise 4 pin girişi olduğunu gördüm. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #2 3 pinli fan 4 pinli anakarta bağlanır. Artı 0 Eksi
KS KS Yinshiwa Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 aleksmc dedi: 3 pinli fan 4 pinli anakarta bağlanır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çalışmamasının sebebi ne peki? Artı 0 Eksi
aleksmc dedi: 3 pinli fan 4 pinli anakarta bağlanır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çalışmamasının sebebi ne peki?
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #4 Yinshiwa dedi: Teşekkürler, çalışmamasının sebebi ne peki? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarında chassis fan ayarları görünüyor mu. Artı 0 Eksi
Yinshiwa dedi: Teşekkürler, çalışmamasının sebebi ne peki? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarında chassis fan ayarları görünüyor mu.
KS KS Yinshiwa Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #5 aleksmc dedi: Bios ayarlarında chassis fan ayarları görünüyor mu. Genişletmek için tıkla... Görünüyor ama hızı 0 olarak Artı 0 Eksi
aleksmc dedi: Bios ayarlarında chassis fan ayarları görünüyor mu. Genişletmek için tıkla... Görünüyor ama hızı 0 olarak
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #6 Yinshiwa dedi: Görünüyor ama hızı 0 olarak Genişletmek için tıkla... Bi fotoğraf atabilir misiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Yinshiwa Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #7 Böyle görünüyor Dosya Ekleri IMG_20240406_213115.jpg 201,5 KB · Görüntüleme: 66 Artı 0 Eksi
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #8 Yinshiwa dedi: Böyle görünüyor Genişletmek için tıkla... Fan speed ayarını falan değiştirince de bir şey değişmiyor demi. Siz 4 pine 3 pini doğru bağladığınızdan da eminsiniz demi. Fan ayarları falan doğru ayarlanmış çünkü curve falan var. Artı 0 Eksi
Yinshiwa dedi: Böyle görünüyor Genişletmek için tıkla... Fan speed ayarını falan değiştirince de bir şey değişmiyor demi. Siz 4 pine 3 pini doğru bağladığınızdan da eminsiniz demi. Fan ayarları falan doğru ayarlanmış çünkü curve falan var.
KS KS Yinshiwa Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #9 aleksmc dedi: Fan speed ayarını falan değiştirince de bir şey değişmiyor demi. Siz 4 pine 3 pini doğru bağladığınızdan da eminsiniz demi. Fan ayarları falan doğru ayarlanmış çünkü curve falan var. Genişletmek için tıkla... Maalesef değişmiyor. Kontrol ettiğimde System Fan 1 girişine takılı Fanın etrafındaki ışıklar yanıyor fakat fan da herhangi bir hareket yok Artı 0 Eksi
aleksmc dedi: Fan speed ayarını falan değiştirince de bir şey değişmiyor demi. Siz 4 pine 3 pini doğru bağladığınızdan da eminsiniz demi. Fan ayarları falan doğru ayarlanmış çünkü curve falan var. Genişletmek için tıkla... Maalesef değişmiyor. Kontrol ettiğimde System Fan 1 girişine takılı Fanın etrafındaki ışıklar yanıyor fakat fan da herhangi bir hareket yok
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #10 Yinshiwa dedi: Maalesef değişmiyor. Kontrol ettiğimde System Fan 1 girişine takılı Fanın etrafındaki ışıklar yanıyor fakat fan da herhangi bir hareket yok Genişletmek için tıkla... Hee değişmiyor yani Sizin fan modeli ve Anakart + bios sürümünü söyler misiniz. Fanda da fiziksel olarak bir sıkıntı yok diye tahmin ediyorum. Elinizle döndürünce dönüyor demi. Artı 0 Eksi
Yinshiwa dedi: Maalesef değişmiyor. Kontrol ettiğimde System Fan 1 girişine takılı Fanın etrafındaki ışıklar yanıyor fakat fan da herhangi bir hareket yok Genişletmek için tıkla... Hee değişmiyor yani Sizin fan modeli ve Anakart + bios sürümünü söyler misiniz. Fanda da fiziksel olarak bir sıkıntı yok diye tahmin ediyorum. Elinizle döndürünce dönüyor demi.