Yinshiwa Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Merhaba, sistem fanının dönmediğini fark ettim. Kontrol ettiğim zamanda ise sistem fanının 3 pinli olduğunu ve anakartta ise 4 pin girişi olduğunu gördüm. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Merhaba, sistem fanının dönmediğini fark ettim. Kontrol ettiğim zamanda ise sistem fanının 3 pinli olduğunu ve anakartta ise 4 pin girişi olduğunu gördüm. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
KS KS Yinshiwa Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #11 aleksmc dedi: Fan speed ayarını falan değiştirince de bir şey değişmiyor demi. Siz 4 pine 3 pini doğru bağladığınızdan da eminsiniz demi. Fan ayarları falan doğru ayarlanmış çünkü curve falan var. Genişletmek için tıkla... Doğru mu yanlış mı emin değilim ama bu şekilde takılmış bir pin boşta kalıyor aleksmc dedi: Hee değişmiyor yani Sizin fan modeli ve Anakart + bios sürümünü söyler misiniz. Fanda da fiziksel olarak bir sıkıntı yok diye tahmin ediyorum. Elinizle döndürünce dönüyor demi. Genişletmek için tıkla... Amdnin Stok fanı Anakart ise Gigabyte AbB350m-DS2 bios sürümü ise F40 Dosya Ekleri IMG_20240406_213823.jpg 356,3 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
aleksmc dedi: Fan speed ayarını falan değiştirince de bir şey değişmiyor demi. Siz 4 pine 3 pini doğru bağladığınızdan da eminsiniz demi. Fan ayarları falan doğru ayarlanmış çünkü curve falan var. Genişletmek için tıkla... Doğru mu yanlış mı emin değilim ama bu şekilde takılmış bir pin boşta kalıyor aleksmc dedi: Hee değişmiyor yani Sizin fan modeli ve Anakart + bios sürümünü söyler misiniz. Fanda da fiziksel olarak bir sıkıntı yok diye tahmin ediyorum. Elinizle döndürünce dönüyor demi. Genişletmek için tıkla... Amdnin Stok fanı Anakart ise Gigabyte AbB350m-DS2 bios sürümü ise F40
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #12 Doğru takılmış gibi hocam iyice bastırın bi de. Zaten ışıklar yanıyorsa tamamdır da. Artı 0 Eksi
KS KS Yinshiwa Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #13 Işıkları yanıyor. Tekrardan takıp çıkardım maalesef hiçbir şey olmadı Artı 0 Eksi
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #14 Bios sürümünde anakartta sıkıntı yok. Baktım şimdi. Hocam bi de AMD stock fan derken? Artı 0 Eksi
KS KS Yinshiwa Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #15 pardon yanlış söylemişim "corsair 12v dc 0.38a brushless fan" olacak Artı 0 Eksi
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #16 Tamam hocam Windowsa girin Corsair ICUE indirin bi ordan bakın. Artı 0 Eksi
KS KS Yinshiwa Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #17 aleksmc dedi: Tamam hocam Windowsa girin Corsair ICUE indirin bi ordan bakın. Genişletmek için tıkla... bunu indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor tam olarak? Artı 0 Eksi
aleksmc dedi: Tamam hocam Windowsa girin Corsair ICUE indirin bi ordan bakın. Genişletmek için tıkla... bunu indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor tam olarak?