Sistem Format Sırasında SSD'yi Görmüyor

ibrahim47ergin

Decapat
Merhaba, benim şoyle bir sıkıntım var; bilgisayarı normal bir şekilde kapattım ve ertesi gün açtım ve bilgisayar otomatik onarım hazırlanıyor yazısında kaldı ve format DVD'sini takınca format ekranı gelmiyor ama SSD ve HDD çıkarınca format ekranı geliyor ama SSD geri takınca görünmüyor. SSD söktüm başka PC'ye taktım açıldı ama buna geri taktığımda açılmadı, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
SATA kabloların doğru takıldığından emin olun. BIOS AHCI mode olarak değiştirip tekrar deneyin. Eğer yine görmezse SSD'yi BIOS sıfırlayıp tekrar deneyin.

Bilgisayarın yönet kısmından disk yönetimine giriş yapın ve orada SSD gözüküyor mu sağlam mı biçimlendirilmemiş mi ne halde vesaire. Eğer biçimlendirilmemişse biçimlendirip tekrar deneyin.

Abi PC açılmıyor format atılmıyor. SSD sağlam başka PC'ye taktım çalıştı. Windows geldi ama bu PC'ye takınca olmuyor. Win logosunda kalıyor Win7 deniyorum olmuyor. Win 10 deniyorum olmuyor. SSD fişini çekiyorum format ekranı geliyor ama SSD kablosunu geri takınca ve yenileyince gelmiyor.

Konu çözüldü PC'ye tekme attım yan düştü sonra actım 10'dan geriye saydı ve bi tuşa basın dedi bastım açıldı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı