Otomatik onarım hazırlanıyor hatası

Littlestar

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Bu sabah video izlerken mavi ekran hatası aldım ve bu birkaç kez tekrarlandı, ben de bilgisayarın kendi ayarlar bölümünden sıfırlamaya çalıştım. Sıfırlanırken %56'da takılı kaldı ve birazdan düzelir diye bıraktım ancak geldiğimde bilgisayar kapanmıştı. Tekrar açmaya çalıştığımda ise otomatik onarıma hazırlanıyor yazdı. Her şeyi denedim ancak her seferinde aynı hatayı aldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle herkese merhaba. Bu sabah video izlerken mavi ekran hatası aldım ve bu birkaç kez tekrarlandı, ben de bilgisayarın kendi ayarlar bölümünden sıfırlamaya çalıştım. Sıfırlanırken %56'da takılı kaldı ve birazdan düzelir diye bıraktım ancak geldiğimde bilgisayar kapanmıştı. Tekrar açmaya çalıştığımda ise otomatik onarıma hazırlanıyor yazdı. Her şeyi denedim ancak her seferinde aynı hatayı aldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Öyle bir hata mı varmış? İlk kez duydum? Ne sistem konfigürasyonu yazmışsınız? Ne de işletim sistemi? Nasıl insanlar cevap verecek sorunuza?

Bana da oldu. Bazılarında çözülür, bazılarında çözülmüyor. CMD falan denedın mı? Hiçbir şey açılmıyorsa başka PC'den format atacaksın. Çok kötü bir şey, uğraştırıyor. Ben formatla çözdum. USB'ye at başka PC'den.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı