Sistem gereksinimi düşük AV önerisi

@Murat5038 öyle dedinizde sonuç Total Security gibi oldu, virüs programı çalışmaya başladığı gibi 900MB~ olan RAM kullanımı 1.8GB'a fırlıyor, hatta 2GB'dan fazla RAM olsa daha da yükselecek şekilde. Programı kaldırma işlemini başlatıyorum, 1.8GB olan RAM kullanımı programı kaldırma işleminin sonlarına gelindiğinde 900MB'a geri dönüyor. Görev yöneticisinden baktım avpui.exe gibi Kaspersky'a ait uygulamalar dediğiniz gibi 50-60MB RAM tüketiyor, muhtemelen Kaspersky'ın bu RAM tüketimi uygulama üzerinden değil arkaplanda çalıştırdığı hizmetler üzerinden oluyor. Yani Security Cloud'da bir şey değişmedi onu da kaldırdım şuan, gerisini yarına bırakıyorum Webroot falan denerim.

Kaspersky Total Security'nin deneme sürümü devam ediyor şu an, sistemde 2 GB RAM var 700-800 MB Windows tarafından kullanılıyorsa 400 MB Kaspersky ekliyor, bu kadar sistem gerektirmeyen bir virüs programı önerisi istiyorum.

Sadece tarama için ClamWin´i kullanabilirsiniz. Az sistem kaynağı harcadığı için düşük sistemlerde zorlamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı