Sistem geri yükleme nasıl yapılır?

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Merhabalar. Öncelikle sorunum şu: Ben 1-2 yanlış dosya sildim bunlarda birtakım hatalara neden oldu. Bu yüzden ben sistemi geri almak istiyorum ama o yükleme ekranında kalıyor. Sonra bilgisayarı açıp kapatıyorum ve sistem geri yükleme başarısız diyor. Ne yapacağım, yani hiçbir şekilde geri yükleme yapmıyor. Format atmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam format için erken , eğer aldığınız hata bir dll hatasıysa "C++" yazılımlarını yeniden yüklemeye çalışın .
Ya bilmiyorum ama oyunlara fln girmek isterken hata fln veriyor birde o ekran lag varmış gibi oluyor acaba 60 hz ekrandan dolayı olabilir mi o olay
Yani gerçekten format da atmak istemiyorum

Ya bilmiyorum ama oyunlara fln girmek isterken hata fln veriyor birde o ekran lag varmış gibi oluyor acaba 60 hz ekrandan dolayı olabilir mi o olay
Yani gerçekten format da atmak istemiyorum
Hocam ilk önce "C++" yazılımlarını onarmayı deneyin , olmazsa CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" komutunu yazın diğer bir olasılıkda zararlı bir yazılım olabilir Kaspersky ile sisteminizi taratın. Son çare "C" diskinde hata taraması yapın.

Hocam ilk önce "C++" yazılımlarını onarmayı deneyin , olmazsa CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" komutunu yazın diğer bir olasılıkda zararlı bir yazılım olabilir Kaspersky ile sisteminizi taratın. Son çare "C" diskinde hata taraması yapın.
Bi Kaspersky ile taratıcam sonuçları yazarım akşam
@414605 ya hocam 100k dosya taradı hala %1 bu bitmez hocam

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı