Sistem Geri Yükleme

Cümleten selamun aleykum arkadaşlar umarım iyisinizdir! Geçen günlerde PC'nin ekran kartının Driver'ını güncelledim ve istediğim sonuçlar olmadı güncellediğim sürüm Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 optional' idi sonra forumdaki insanlar adrenalin 2020 Edition 20.2.2 recommended (WHQL) bu sürümü indirin dediler indirdim ama değişen bir şey olmadı ] şimdi ise sistemi geri yüklemeye karar verdim. Geçmişten de hangi zamanda Driver'ı indirdiğime baktım ve tarih olarak 11.05.2020 gösteriyordu.

Tam da benim güncelleme yaptığım zamandı (bu arada sistemi geri yükleyemem çünkü Driver'ı kurarken yedekleme yapmadım ve eski sürümleri sildim keşke yapmaz olsaydım) ve sistem geri yüklemeden hangi programları sileceğine baktım ve tam da anlamadım neyin silineceğine ve size soruyorum silinen programlar önemli mi yok önemsiz mi?

Bu arada arkadaşlar eğer internette 2020 Edition'dan önceki sürüm var ya hani daha basit görünüm olarak, işte o varsa internette (ben bulamadım) onun linkini atarsanız onu yüklerim ve sıkıntı çözülmüş olur çünkü eski sürümde hiçbir sıkıntı yok :D

ddd.PNG

Dosya Ekleri

• fg.PNG
    fg.PNG
    11,6 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini temizleyin daha sonra geçmek istediğiniz sürümü indirip kurun.
Başka yolu yok eski sürüme geçmenin. Varsa da bilmiyorum ben.

yahu hocam yazıyı okudunuz mu ? istediğim sürücüyü bulamıyorum yazıyı okur musunuz bir daha yazmayayım ?
Ekran kartı sürücüsünü düşürmek için DDU uygulamasını kullanın, sistem geri yükleme yapmanıza gerek yok.
?? ddu ekran katının eski veya onceden kalmış sürücü vs şeyleri silmek için kullanılır benim amacım bu değil

RX590.

R5 2600.

Benim istediğim sürüm AMD'nin kendi sitesinde yok olsa indirecekitm.

İstediğim sürümün adını bilmiyorum da 2020 Edition versiyonundan önceki sürüüm daha basit yazılar ile olanı umarım anlamışsınızdır :D.

Adrenalin 2019'dan bahsediyorsunuz sanirim.
https://www.amd.com/en/support/prev...500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-590
Kendi sitesinde en duşuk surum 19.10.1 fakat istediğiniz şeyi karşılıyor adrenalin 2019 Edition.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı