D Dexterdark16 Yoctopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #1 Bilgisayarı açıyorum, aciliyor kalıyor öyle hiçbir şey yapamiyorum. BIOS'a giremiyorum. Kasadaki her şeyi sokup taktım olmadı yardım edin. Dosya Ekleri IMG_20231227_134152.jpg 100,1 KB · Görüntüleme: 48
Bilgisayarı açıyorum, aciliyor kalıyor öyle hiçbir şey yapamiyorum. BIOS'a giremiyorum. Kasadaki her şeyi sokup taktım olmadı yardım edin.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 27 Aralık 2023 #2 USB portlarına takılı klavye mouse harici olmasın. Gene olmazsa BIOS pilini tak çıkar yap. Artı 0 Eksi
KS KS D Dexterdark16 Yoctopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #3 Dessa dedi: USB portlarına takılı klavye mouse harici olmasın. Gene olmazsa BIOS pilini tak çıkar yap. Genişletmek için tıkla... Bios pilini çok tak çıkar yaptım olmadı klavyeye elektirik geliyo bütün soketlerde denedim olmuyo o ekranda calismiyo Artı 0 Eksi
Dessa dedi: USB portlarına takılı klavye mouse harici olmasın. Gene olmazsa BIOS pilini tak çıkar yap. Genişletmek için tıkla... Bios pilini çok tak çıkar yaptım olmadı klavyeye elektirik geliyo bütün soketlerde denedim olmuyo o ekranda calismiyo