Hocam net bir miktar yok çünkü sistemin iç kısmının getirisinin ne kadar olacağını bilemiyorum, onlara ek bir 1600-2000 civarı olabilir.Üçüncü seçenek çok saçma. Anakarta para vermek haricinde herşeye para harcanıyor. 450-500 daha verir daha güncel sistem ve sıfır toplarım. İkinci seçenek en mantıklısı. Bütçe belirtin önerelim.
Bu konu hakkında araştırma yapmam lazım sistemin ne kadar edeceği hakkında, ancak kasa ve psu fiyatlarının baya pahalı olduğunu görüyorum şayet ben kendi kasamı 250-280 civarına almıştım sanırım.Satıp para eklemek mantıklı geliyor bana.
Hocam bu da bir seçenek ancak 1050Tİ oynatamaz hale gelene kadar işlemcide değişim isterse?Şimdilik işlemici ve anakart satılıp 8 GB RAM almak en mantıklısı bence.
Kalan parayla artık Gtx 1050Ti oyun oynatamaz hale geldiğinde değiştirelebilir.
Hocam yukarıdaki sekmelerden sosyale bastıktan sonra sağ tarafta turuncu renkte konu oluştur var, ona basarak hangi bölüme konu açmak istediğinizi seçebilir ardından konunuzu oluşturabilirsiniz.afedersiniz ama nasıl böle konu yada başlık mı deniyo bilmiyorum nasıl açıcaz söyler misiniz???
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.