Sistem hazır ancak nereden almalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel bir sistem, daha demin de dediğim gibi kasa seçimi oldukça güzel, tek eksi olarak 4 GB RAM'ı değerlendirebiliriz onu da ileride bir RAM daha alarak kapatabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun. :)
 
Teşekkürler. Zaten sistem konusunda bir sıkıntım yoktu şimdi iyice sağlamlaştırmış oldum. Peki ben bu sistemi 2000 TL'yi geçmeyen bir fiyata nerden satın alabilirim? Kafa karışıklığı olmasın diye satın almayı düşündüğüm sistemi tekrar buraya koyuyorum:
sistem.png
 
Vatan bilgisayar sağlamdır, bence git oraya tekrar. 2100 TL olması bana saçma geldi hafta sonunda.
 
Geçen gittiğimde Vatan'daki çalışanlara internetten aldıktan sonra buraya getirirsem montaj yapar mısınız ? diye sorudum. Evet, parçalar eline ulaştıktan sonra kutularını açmadan buraya faturası ile birlikte getirirsen olur dedi.
 
Seçimlerinden elde edeceğin verimlilik dengesiz. Kasa gereksiz pahalı. RAM yetersiz. Ekran kartı balon gibi şişirilmiş...

Biraz bekle ve üzerine iyice düşün derim.
 
Kardeş bulabilirsen bu parçaları teknobiyotikten topla hem toplayip hemde test ediyorlar 20 dolar + kdv gibi bi fiyat var pahali gözükebilir fakat iyi bence toplarkenki uyarilari oku ve bencede bir cpu fan almalısın
 
Ekran kartı şişirilmiş derken ? Ne alsın GT 630 mu ?
 
Siz de sistem önerinizi yazar mısınız? İkisini yan yana koyup değerlendirebilirim böylece.
 
Nasıl değmez ? Toplayacağınız sistemi merak içinde bekliyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı