Krakenzz Kilopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar yeni bir hard disk aldım ve bilgisayara taktım bilgisayar yönetiminden görebiliyorum. Ancak bu bilgisayardan göremiyorum. Herhangi bir yükleme yapmak istesem de görülmüyor. Dosya Ekleri 1640624458204.png 22,5 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar yeni bir hard disk aldım ve bilgisayara taktım bilgisayar yönetiminden görebiliyorum. Ancak bu bilgisayardan göremiyorum. Herhangi bir yükleme yapmak istesem de görülmüyor.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #21 Diskpart olarak yazacaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS Krakenzz Kilopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #22 Tamamdır arkadaşlar hallettim. Diski biçimlenirdikten sonra bir uyarı gelmişti. O uyarıdan sonra hard diski çıkardım. Şimdi tekrar taktım biçimlendirdim ve oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar. Artı 0 Eksi
Tamamdır arkadaşlar hallettim. Diski biçimlenirdikten sonra bir uyarı gelmişti. O uyarıdan sonra hard diski çıkardım. Şimdi tekrar taktım biçimlendirdim ve oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar.