Sorun olmaz. Ekran görüntüsü atın.İkiside çalışırsa birşey olur mu acaba?
Sorun olmaz. Ekran görüntüsü atın.İkiside çalışırsa birşey olur mu acaba?
Tamam hocam linki bir daha atarmısınız.Sorun olmaz. Ekran görüntüsü atın.
Çıldıracağım. Konuyu takibi bırakıyorum...Tamam hocam linki bir daha atarmısınız.
Hocam lütfen bırakmayım ben teknoloji cahiliyim lütfen.Çıldıracağım. Konuyu takibi bırakıyorum...
CrystalDiskInfo
CrystalDiskInfo, S.M.A.R.T.'ı destekleyen bir HDD / SSD yardımcı programıdır. Harici USB disklerin bir bölümünü destekler Sağlık durumunu ve sıcaklığını izlemeye yarar Mail ile uyarı gönderir S.M.A.R.T. grafiklerini gösterir ve bilgi verir...www.technopat.net
Hard Disk Sentinel
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...www.technopat.net
Bunları çalıştırıp ekran görüntüsü atar mısın?
İkisi de çalışırsa bir şey olur mu acaba?
Hocam şuan yarısına kadar geldi bir tek kırmızı var.Bilgisayarın aşırı derece kasar tek tek çalıştır hocam.
Linklere girip yükleme yerinden indireceksiniz. Programı kurma yerinde sadece ileriye tıklamanız bile yeter.Hocam bunları nasıl yükleyeceğim onu bilmiyorum.
Hocam şu an yarısına kadar geldi bir tek kırmızı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.