Sistem her şeyi çok geç açıyor

Hasan 2000

Decapat
Daha fazla  
Dosya bile acamaz oldum ve şu an resmen Google açmıyor. Bir dosyaya tıkladıktan 2 dakika sonra PC güçle açıyor. Hatta çoğu zaman (benim PC Rusça) program actikta isim yazıyı ya üste program ismi orada Rusça bir şeyler yazıyor. Program açıldığı yer bembeyaz oluyor. Yardım lazım ne yapabilirim?

Örneğin; Ben size oyunlarda 10 FPS alıyorum desem rastgele çözümler mi önereceksiniz? Bu tarz sorunlarda ihtiyacımız olan bir şeydir sistem özellikleri. Belki kronik sorunlu bir ürün kullanıyor? Belki sistemi soğutucu arızalı olduğu için fazla ısınıyor? Belki işlemcisi kötü ve kullandığı işletim sistemi ve yazılımlar işlemciye ağır geliyor? Her türlü şey olabilir. Bu durumda sadece "her şey geç açılıyor" deyip çözüm bekleyen kişidedir problem.

@Hasan 2000, Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Modifiyeli bir Windows 7 gibi geliyor bana. Ayrıca @Babaci arkadaşımızın dediği gibi diskinize test uygulayın.

Bide Özellikleri yazdım hocam görmemiş ola bilirsin 2 GB ram Ve Ati Mobility raieden 5650 bide i7 sistemi hocam

Diske test uyguladınız mı?
Hayır hocam o hakta biraz ametörum hocam nasıl yapıldığını bilmiyor ne yazıkki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı