Sistem ile uyumlu hard disk nasıl bulunur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğerini çıkarmayın anakartınızda 3 tane SATA girişi var.

Eki Görüntüle 2118584
Vicdansız adminler eksik bilgi verdik diye 1 SAAT susturdular

Göründüğü gibi çok az ve yetersiz,
Anakart : MSI MS-7817
Sanırsam 120gb ssd kullanıyorsunuz, 110gb ediyor çünkü. 120gb hdd yok. Yerine hdd alırsanız çok yavaşlar. Arkadaşın dediği gibi bir sata kablosu ile ikinci disk olarak takın. F diski diye gözükür orda yapılandırdıktan sonra.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğerini çıkarmayın anakartınızda 3 tane SATA girişi var.

Ben şimdi 1 sata kablosu,1 güç kablosu ve bir ssd alıp videodakilerini yaparsam sorununum çözülürü değil mi?
Son olarak güç kaynağından yer mi bu ssd ?

Ben şimdi 1 SATA kablosu, 1 güç kablosu ve bir SSD alıp videodakilerini yaparsam sorununum çözülürü değil mi?
Son olarak güç kaynağından yer mi bu SSD?

Güç kaynağınızda 2 tane SATA güç kablosu olması gerek onun dışında SATA kablosu alın bir de SSD'yi alın, montajlayın.
sata güç kablosu böyle:

Dosya Ekleri

• 1708166436895.png
    1708166436895.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 20
Ben şimdi 1 SATA kablosu, 1 güç kablosu ve bir SSD alıp videodakilerini yaparsam sorununum çözülürü değil mi?
Son olarak güç kaynağından yer mi bu SSD?

Güç kablosu güç kaynağından çıkar ekstra almana gerek yok. Üreticiler genelde 3 4 tane koyuyorlar güç kaynağına.

Güç kaynağınızda 2 tane SATA güç kablosu olması gerek onun dışında SATA kablosu alın bir de SSD'yi alın, montajlayın.
SATA güç kablosu böyle:

Onu almasına gerek yok direk güç kaynağından çıkıyor. Benimkinde ekstra 3 4 tane vardı.

Son düzenleme:
SATA güç kablosu böyle:

Teşekkür ederim hocam kusura bakma çok soru sorduk cahiliyiz bu işlerin, dedikleriniz yapacağım inşallah düzgün bir şekilde hallederim

Güç kablosu güç kaynağından çıkar ekstra almana gerek yok. Üreticiler genelde 3 4 tane koyuyorlar güç kaynağına.

Onu almasına gerek yok direk güç kaynağından çıkıyor. Benimkinde ekstra 3 4 tane vardı.
Teşekkür ederim

Ben zaten güç kaynağından çıkıyor dedim, SATA veri kablosu alması gerek dedim (eğer yoksa anakartan çıkıyor normalde)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı