Herkese merhaba. Bugün forumda gezerken bir arkadaşın önerdiği sistem ince ayar adında bir program kurdum. Programı yapan kişi Türk. Programı VirusTotal tarattım ve sonuçlar da resimdeki gibi. Bu programı kullanan var mı? Güvenilir mi?
Bende ekran görüntüsünü attigim siteden indirdim direk ve açıkcası hoşumada gitti program.Performans kısmında zaten bir tek gereksiz servisleri kapatma gibi önemli bir şey var. Siz hangi ayarları kullaniyorsunuz ya da şunu yapin dediginiz bir şey var mi?Portatif halini kullanıyorum sistem bilgisini öğrenmek için. Onun dışında Windows temizleme, prefetch temizleme gibi özelliklerinden faydalanıyorum. False pozitif olduğunu düşünüyorum. TNCTR'de açıklaması vardı sanırım neden VirusTotal'de öyle göründüğünün.
Windows Uptade klasörünü programda nerede bulabilirim acaba?Kullandığım spesifik bir ayar yok dediğim gibi bilgi edinmek ve temizlik için kullanıyorum. Windows'un kendi temizleme aracı iki saatte Windows Update klasörünü temizlediği için buradan 2 dakika bile sürmeden hallediyorum. Genelde format attığım bilgisayarlarda en sonunda kullandığım bir program.
Bu arada sitesinde kırmızı yazı ile de belirtmiş neden false pozitif çıktığını. Windows Defender'ı kapatma ayarlarını entegre etmiş programa o yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.