Sistem kendi kendine kapanıyor ve "Windows bir sorunla karşılaştı" hatası veriyor

Miike Tyson

Hectopat
Katılım
29 Mart 2021
Mesajlar
92
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar kullanılırken bir sorun yok fakat oyun indirmeye bırakıp gidince yaklaşık 30 dk sonra bilgisayar kendini kapatıyor. Tekrar açınca Windows bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor diyor. Yeniden başlatınca herhangi bir sorun cıkmıyor. Bugün 3 kere aynı sorunu yaşadım sistem daha 3 günlük.
 
Hocam sistemin 3 günlük olduğunu söylediniz 0 ürün %100 olması lazım aldığınız yerle iletişime geçin SSD sıkıntı gözüküyor üstüne gitmenizi öneririm. Hatanız da büyük ihtimalle bundan dolayı diye düşünüyorum. Mümkünse crystaldisk sonucun resmini buraya atabilir misiniz?
 
Sistem daha yeni olduğu için format medyasında hata veya kurulumda yanlış driver kurulma ihtimali var, 30 dk sonra kapalı değilse PC uyku moduna geçer bununla ilgili hata olduğunu düşünüyorum. Uyku modunu ve hazırda beklet modunu kapatıp denemeni olmadı format atmanı öneririm.
 
Hocam sistemin 3 günlük olduğunu söylediniz 0 ürün %100 olması lazım aldığınız yerle iletişime geçin SSD sıkıntı gözüküyor üstüne gitmenizi öneririm. Hatanız da büyük ihtimalle bundan dolayı diye düşünüyorum. Mümkünse Crystaldisk sonucun resmini buraya atabilir misiniz?

Hocam şimdi ben yaklaşık 2 senedir kullandığım sistemimi değiştirdim bu parçalardan sadece SSD'yi değiştirmedim uygulamayı az önce yükledim tam olarak test yaptımmı bilmiyorum.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_3121.jpeg
    IMG_3121.jpeg
    183,2 KB · Görüntüleme: 6

Geri
Yukarı