Sistem kendini yeniden başlatıyor

OsmanYAMAN

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Amd Radeon 535
İşlemci
A12-9720p
Dostlar selamünaleyküm, birkaç tane sürücü güncelleme istiyordu onları güncelledim. Şimdi grafik kartı güncelleme istiyor ama sürücüyü bulamadım bir de sebepsiz yere USB çıkarma sesi geliyor. 2 3 defa sonra yeniden başlatıyor ve kimi zaman onarıma gidiyor açılmıyor. Bilgisayar ASUS X510QR.

Aleykümselam. Sorunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama yine de çözemediyseniz öncelikle, AMD Radeon 535 ekran kartınız için sürücüyü AMD'nin resmi sitesinden ya da ASUS'un destek sayfasından indirip kurmayı deneyin.

Eğer USB çıkarma sesi geliyorsa bağlı olan USB cihazlarını kontrol edin, herhangi bir cihazın düzgün bağlanıp bağlanmadığını veya bozuk bir port olup olmadığını kontrol edin. Onu anlamak için de, fare ve klavye gibi çevre bileşenlerini portlara tek tek takarak test etmeniz gerekiyor.

Aygıt Yöneticisi üzerinden, USB kök Hub'larını güncelleyerek veya kaldırarak tekrar yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.

Bilgisayarın açılmaması ve onarıma gitmesi ise işletim sistemi hatasından kaynaklanıyor olabilir, bu yüzden Windows onarım seçeneklerini kullanarak sistemi onarmayı veya sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ayrıca sistem dosyalarını tarayarak (SFC /scannow) ve disk hatalarını kontrol ederek (chkdsk /f) sorununuzu çözmenizi umuyorum.

Sorunu çözdüyseniz de nasıl çözdüğünüzü belirtip dönüş sağlayabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı