Sistem kesintileri %100 CPU Kullanımı

aynı sorunu yaşıyorum
aynı sorunu yaşıyorum, rtx 2060 ve i7 10750U sahibiyim bilgisayarım da 2 aylık falan..
aynı sorunu yaşıyorum, rtx 2060 ve i7 10750U sahibiyim bilgisayarım da 2 aylık falan..

Son düzenleme:
aynı sorunu yaşıyorum
Fark ettim ki bu sistem kesintileri sadece görev yöneticisini açarken %100'e çıkıp iniyormuş, başka uygulama ile görev yöneticisini açmadan bakınca CPU tamamen boştaydı bende görev yöneticisini gereksiz yere açmadan devam etmeye başladım. sende öyle yap @erenalpakgul12

Fark ettim ki bu sistem kesintileri sadece görev yöneticisini açarken %100'e çıkıp iniyormuş, başka uygulama ile görev yöneticisini açmadan bakınca CPU tamamen boştaydı bende görev yöneticisini gereksiz yere açmadan devam etmeye başladım. Sende öyle yap @erenalpakgul12

Görev yöneticisini açmasam da aradabir bilgisayar fanı Turbo moda alınca fark ediyorum, açı pbakıyorum 1 saniye falan %100ken sonra bir anda %15'e iniyor.

Aynı durumdan muzdaribim. MSI marka laptop kullanıyorum. Bir SSD ve 1TB hard disk var. Oyunlar vesaire her şey hard diske kurulu, Windows ise SSD'ye kurulu. Son Windows güncellemelerinden sonra sorunlar çıkmaya başladı. MSI uygulamaları açılmıyor çeşit çeşit buglarla uğraşıyorum. Ne yapmalıyım?

Windows'ta en son güncellemeyi silme, yani bir önceki versiyona dönebiliyorsunuz Microsoft'un sitesine yazınca çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı