Sistem kilitleniyor ve Kingston KC600 SSD tarama yapıyor

Katılım
21 Aralık 2015
Mesajlar
3.763
Makaleler
3
Çözümler
17
Yer
Mersin
Geçenlerde bir uygulama yüklerken geç kurulduğunu fark ettim ve kapatmaya çalıştım ama kurulum ekranı ne yaptıysam kapanmadı. O esnada açık olan YouTube videosu da sanki internet yavaşlamış gibi takılmaya başladı. Ben de bilgisayarı kasadan kapatıp tekrar açtım ve Windows logosu geldiğinde checkdisc (E: ) mi, scandisc (E: ) mi öyle bir şey yazdı ve masaüstüne geçti. Bir süre sonra oyundayken sistem kilitlendi, yine yeniden başlattım ve yine aynı yazı çıkarak bir süre bekletti. SSD'yi biçimlendirmeye çalıştım fakat hiçbir şekilde bitmedi, her seferinde iptal etmek durumunda kaldım. Sonrasında SSD'yi USB üzerinden takıp formatladım ve bir daha açılışta tarama yapmadı. Birkaç gündür bir şey yoktu ama bugün oyundayken yine sistem kilitlendi ve yine tarama yaptı. Kabloları çıkartıp tekrar taktım belki yerinden oynamıştır diye, o da çözüm olmadı. Garantiye göndereceğim ama aksilik o ki belgeleri de bulamıyorum. SSD bozulmuş olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O konuyu orada ben açtım.
Açtığım da ise Amazon'da 256 GB ile 512 modellerde bir tane bile kalmadı hepsini süpürdüler.
İnsanlara ergen demeden önce teknik bilgini konuştur. Dışarıdan bakınca gereksiz bir tipe benziyorsun.

11 ayda çöken Samsung muadili SSD'yi teknik olarak açıklar mısınız? Kişi kendisi gibi bilirmiş karşısındakini "gereksiz bir tipe benziyorsun." sözünü de size iade ediyorum.
 
11 ayda çöken Samsung muadili SSD'yi teknik olarak açıklar mısınız? Kişi kendisi gibi bilirmiş karşısındakini "gereksiz bir tipe benziyorsun." sözünü de size iade ediyorum.

Bu ürünün binlercesi satıldı ve forumda tek bir kişi sorun yaşamış.
Kaldı ki fake ürünleri olduğu söyleniyor. Recep Baltaş sizin gibi tiplere nasıl sabrediyor insan hayret ediyor. Teknik bilginiz yok fikriniz var!
 

Geri
Yukarı