Sistem kurtarma ekranında kalıyor

oskiiins

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem yapılandırmasında bir ayarlar yaptım Valorant hatasi için, bu oldu ne yapmaliyım?

Dosya Ekleri

• 17183054702768195614517029559793.jpg
    17183054702768195614517029559793.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 43
Kanka ne ayarı yaptığımı hatırlamıyorum bu sorunu nasıl çözerim ya da çözemedim bu ekrandaki nasıl formatları bu arada sorun gider yerine giremiyorum bu ekranda normal mi?

Bu ekranda nasıl format atarım.

Arkadaşlar internetten gördüğüm kadarıyla BIOS'tan SSD yerine gelip Windows 11'in yüklü olduğu SSD'yi 1. yere almamız gerekiyormuş onu nasıl yaparız.

Kanka en son hatirladiğima göre 1.fotoğraftaki gibi yapmamı istedi izlediğim videodanormalde benimki en alttaki secenekteydi. 2 fotoğrafta ise en alttaki kutucuğu işaretleri ve o panelden aşağı inerek vg sonrasını hatırlamıyorum işte onun kutucuğu normalde tikliydi sonra tiki kaldırdım tekrar tiki açtım uygula ve tamam dedim sonra önüme yeniden başlat geldi yeniden başlattım böyle oldu olay.

Fotolar çıkmamış şöyle anlatayım sistem yapilandirmasina girdim oradan ilk önce genelden en alttakinden en usttekine çektim sonra service bölümünde en alttaki kutucuğu işaretleyip vg mi gv mi bileti tipini kaldırdım sonra tekrar tikli hale getirdim sonra uygula ve tamamdır sonra yeniden baslat diye panel geldi oradan yeniden başlattım ve kurtarma mavi ekranına attı olay bu sekilde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı