Lyraxs Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Neyden kaynaklanıyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.807 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 21 Ağustos 2024 #11 Lyraxs dedi: Hocam benim anakartim MSI A520-A-PRO 4600MHz OC destekleiyor aldığım RAM'lar 4000MHz. Genişletmek için tıkla... O zaman en fazla 4000MHz yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Lyraxs dedi: Hocam benim anakartim MSI A520-A-PRO 4600MHz OC destekleiyor aldığım RAM'lar 4000MHz. Genişletmek için tıkla... O zaman en fazla 4000MHz yapabilirsin.
KS KS Lyraxs Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #12 Bayram Reis dedi: Aman en fazla 4000MHz yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi biousu açtım MSI'nin Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Aman en fazla 4000MHz yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi biousu açtım MSI'nin
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Ağustos 2024 #13 Bayram Reis dedi: Dediğiniz her anakartta olmuyor olabilir çünkü ben 3200'den 3333MHz'e çektim görüntü gelmedi tekrar manuel olarak düzelttim. Genişletmek için tıkla... Başarısız olduktan sonra sistemin açılması için varsayılan ayarlara dönmesi gerekir. En azından benim anakartta öyle. Konu sahibi anakartın nedir? Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Dediğiniz her anakartta olmuyor olabilir çünkü ben 3200'den 3333MHz'e çektim görüntü gelmedi tekrar manuel olarak düzelttim. Genişletmek için tıkla... Başarısız olduktan sonra sistemin açılması için varsayılan ayarlara dönmesi gerekir. En azından benim anakartta öyle. Konu sahibi anakartın nedir?
KS KS Lyraxs Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #14 Qualty dedi: Başarısız olduktan sonra sistemin açılması için varsayılan ayarlara dönmesi gerekir. En azından benim anakartta öyle. Konu sahibi anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam MSI A520 -A-PRO dedim ya Artı 0 Eksi
Qualty dedi: Başarısız olduktan sonra sistemin açılması için varsayılan ayarlara dönmesi gerekir. En azından benim anakartta öyle. Konu sahibi anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam MSI A520 -A-PRO dedim ya
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.807 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 21 Ağustos 2024 #15 Qualty dedi: Başarısız olduktan sonra sistemin açılması için varsayılan ayarlara dönmesi gerekir. En azından benim anakartta öyle. Konu sahibi anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Benim anakartla aynıymış tesadüfe bak. Lyraxs dedi: Hocam MSI A520 -A-PRO dedim ya Genişletmek için tıkla... Manuel olarak 4000MHz çekmelisiniz, bizim anakartlar otomatik yapmıyor. Artı 0 Eksi
Qualty dedi: Başarısız olduktan sonra sistemin açılması için varsayılan ayarlara dönmesi gerekir. En azından benim anakartta öyle. Konu sahibi anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Benim anakartla aynıymış tesadüfe bak. Lyraxs dedi: Hocam MSI A520 -A-PRO dedim ya Genişletmek için tıkla... Manuel olarak 4000MHz çekmelisiniz, bizim anakartlar otomatik yapmıyor.
KS KS Lyraxs Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #16 Bayram Reis dedi: Benim anakartla aynıymış tesadüfe bak. Genişletmek için tıkla... Hocam dalga mı geçiyorsunuz BIOS'u açtım şimdi ne yapayım. Bayram Reis dedi: Benim anakartla aynıymış tesadüfe bak Manuel olarak 4000MHz çekmelisiniz bizim anakartlar otomatik yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam adım adım anlatılabilirseniz daha mutlu olurum şimdi ne yapayım hocam BIOS'tayım Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Benim anakartla aynıymış tesadüfe bak. Genişletmek için tıkla... Hocam dalga mı geçiyorsunuz BIOS'u açtım şimdi ne yapayım. Bayram Reis dedi: Benim anakartla aynıymış tesadüfe bak Manuel olarak 4000MHz çekmelisiniz bizim anakartlar otomatik yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam adım adım anlatılabilirseniz daha mutlu olurum şimdi ne yapayım hocam BIOS'tayım
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Ağustos 2024 #17 Lyraxs dedi: Hocam dalga mı geçiyorsunuz BIOS'u açtım şimdi ne yapayım. Hocam adım adım anlatılabilirseniz daha mutlu olurum şimdi ne yapayım hocam BIOS'tayım. Genişletmek için tıkla... Sana BIOS görüntüsü paylaş dedim ya. Artı 0 Eksi
Lyraxs dedi: Hocam dalga mı geçiyorsunuz BIOS'u açtım şimdi ne yapayım. Hocam adım adım anlatılabilirseniz daha mutlu olurum şimdi ne yapayım hocam BIOS'tayım. Genişletmek için tıkla... Sana BIOS görüntüsü paylaş dedim ya.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.807 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 21 Ağustos 2024 #18 Lyraxs dedi: Hocam dalga mı geçiyorsunuz BIOS'u açtım şimdi ne yapayım. Hocam adım adım anlatılabilirseniz daha mutlu olurum şimdi ne yapayım hocam BIOS'tayım Genişletmek için tıkla... Settings -> Memory diye bir bölümde MHz değeri yazıyor onu ya manuel olarak 4000 yapın ya da XMP açın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Lyraxs dedi: Hocam dalga mı geçiyorsunuz BIOS'u açtım şimdi ne yapayım. Hocam adım adım anlatılabilirseniz daha mutlu olurum şimdi ne yapayım hocam BIOS'tayım Genişletmek için tıkla... Settings -> Memory diye bir bölümde MHz değeri yazıyor onu ya manuel olarak 4000 yapın ya da XMP açın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Lyraxs Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #19 Qualty dedi: Sana BIOS görüntüsü paylaş dedim ya. Genişletmek için tıkla... Hocam biosumuz aynı zaten overclok bölümüne mi gidiyim Artı 0 Eksi
Qualty dedi: Sana BIOS görüntüsü paylaş dedim ya. Genişletmek için tıkla... Hocam biosumuz aynı zaten overclok bölümüne mi gidiyim
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Ağustos 2024 #20 Bayram Reis dedi: Settings -> Memory diye bir bölümde MHz değeri yazıyor onu ya manuel olarak 4000 yapın ya da XMP açın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... AMD anakartta nasıl XMP açmayı düşünüyorsun? Lyraxs dedi: Hocam BIOS'umuz aynı zaten overclock bölümüne mi gidiyim. Genişletmek için tıkla... RAM kısmının görüntüsünü paylaş. Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Settings -> Memory diye bir bölümde MHz değeri yazıyor onu ya manuel olarak 4000 yapın ya da XMP açın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... AMD anakartta nasıl XMP açmayı düşünüyorsun? Lyraxs dedi: Hocam BIOS'umuz aynı zaten overclock bölümüne mi gidiyim. Genişletmek için tıkla... RAM kısmının görüntüsünü paylaş.