O zaman en fazla 4000MHz yapabilirsin.Hocam benim anakartim MSI A520-A-PRO 4600MHz OC destekleiyor aldığım RAM'lar 4000MHz.
Aman en fazla 4000MHz yapabilirsin.
Dediğiniz her anakartta olmuyor olabilir çünkü ben 3200'den 3333MHz'e çektim görüntü gelmedi tekrar manuel olarak düzelttim.
Hocam MSI A520 -A-PRO dedim yaBaşarısız olduktan sonra sistemin açılması için varsayılan ayarlara dönmesi gerekir. En azından benim anakartta öyle. Konu sahibi anakartın nedir?
Benim anakartla aynıymış tesadüfe bak.Başarısız olduktan sonra sistemin açılması için varsayılan ayarlara dönmesi gerekir. En azından benim anakartta öyle. Konu sahibi anakartın nedir?
Manuel olarak 4000MHz çekmelisiniz, bizim anakartlar otomatik yapmıyor.Hocam MSI A520 -A-PRO dedim ya
Benim anakartla aynıymış tesadüfe bak.
Benim anakartla aynıymış tesadüfe bak
Manuel olarak 4000MHz çekmelisiniz bizim anakartlar otomatik yapmıyor.
Hocam dalga mı geçiyorsunuz BIOS'u açtım şimdi ne yapayım.
Hocam adım adım anlatılabilirseniz daha mutlu olurum şimdi ne yapayım hocam BIOS'tayım.
Settings -> Memory diye bir bölümde MHz değeri yazıyor onu ya manuel olarak 4000 yapın ya da XMP açın.Hocam dalga mı geçiyorsunuz BIOS'u açtım şimdi ne yapayım.
Hocam adım adım anlatılabilirseniz daha mutlu olurum şimdi ne yapayım hocam BIOS'tayım
Hocam biosumuz aynı zaten overclok bölümüne mi gidiyimSana BIOS görüntüsü paylaş dedim ya.
Settings -> Memory diye bir bölümde MHz değeri yazıyor onu ya manuel olarak 4000 yapın ya da XMP açın.
Hocam BIOS'umuz aynı zaten overclock bölümüne mi gidiyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.