Anakart ile ilgili ne varsa güncel fakat hala System Product Name yazıyor. Artık fazla umursamıyorum açıkçası, şu anlık bir zararı yok.Arkadaşlar merhaba. Anakartın kendi sitesinden tüm driverları yüklerseniz problem çözülebilir. Windows Update yapabiliyor diye biliyorum böyle. Çözülmezse manuel editleyin çok problem yapmayın.
Bende'de aynı anakart var hocam bende'de system product name yazıyor zararı yoksa regedit'ten ismini değiştirebilirsiniz dxdiagda'da gözükebilirHazır sistemdir. Bana geldiği gibi kullanmaya başladım. İçinde Windows 10 Home yüklüydü. Ben de zaten bunu kuracağım için format atmadım. Güncellemeleri yapıp internetten key alarak Windows'u etkinleştirdim.
Anakart: Asus Prime B450M-K II
Eki Görüntüle 1347627
Valla o zaman bu zamandır öyle. Herhangi bir müdahale yapmadım. Sürekli göz önünde olmadığından rahatsız etmiyor.Bende'de aynı anakart var hocam bende'de system product name yazıyor zararı yoksa regedit'ten ismini değiştirebilirsiniz dxdiagda'da gözükebilir
Hocam Sistem modelinde sadece o yazıyor içinizi rahatlatmak için söyliyeyim Windows + R yapıp,çalıştıra girin ve msinfo32.exe yazın Temel kart ürünü var orda anakartın yazarValla o zaman bu zamandır öyle. Herhangi bir müdahale yapmadım. Sürekli göz önünde olmadığından rahatsız etmiyor
Modeli öğrenmem için bu işe yaradı teşekkürler.Regedit'den bunu da bir deneyin. HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\BIOS
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.