windows+r tuşuna basıp, açılan yere Regedit yazın. Kayıt defteri açılacak. En üstteki adres çubuğuna
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\SystemInformation şu komutu yazıp tekrar görüntüsünü atar mısınız?
windows+r ye tekrar basıp, çıkan yere cmd yazdıktan sonra açılan ekrana systeminfo yazar mısınız? Orada da aynı mı onu görmek istiyorum.
Bir de bunu deneyin cmd üzerinden.
wmic csproduct get name,identifyingnumber,uuid
Hocam aynı anakartı kullanıyorum şimdi farkettim aynı sorun bende de var dediklerinizin hepsinde System Product Name yazıyor.windows+r ye tekrar basıp, çıkan yere cmd yazdıktan sonra açılan ekrana systeminfo yazar mısınız? Orada da aynı mı onu görmek istiyorum.
Bir de bunu deneyin cmd üzerinden.
wmic csproduct get name,identifyingnumber,uuid
name kısmında gözükebilir.
Düzenlenmiştir. Ok işareti ile gösterdiğim yer "Anakart" seçeneği altında gösterilen bilgidir. Anakart modellerinin sıralandığı yer ise "Algılayıcı" seçeneği altında gösterilen bilgidir. Edit: @Clebris Ne oldu hocam, ürperdiniz mi ?Regedit'den bunu da bir deneyin. HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\BIOS
Eğer burada da gözükmüyorsa AIDATA64 uygulamasıyla deneyin. Son çare olarak fiziksel bir şekilde öğrenmeniz gerekecek. Anakartın üstündeki etikette model numarası olması lazım.
Sorunun düzeldiyse buz gibi oldum.Düzenlenmiştir. Ok işareti ile gösterdiğim yer "Anakart" seçeneği altında gösterilen bilgidir. Anakart modellerinin sıralandığı yer ise "Algılayıcı" seçeneği altında gösterilen bilgidir. Edit: @Clebris Ne oldu hocam, ürperdiniz mi ?![]()
Düzelmedi hocam. Nasıl düzelsin. Ben zaten biliyorum anakartın modelini. Ama neden belirttiğimiz yerlerde herkesin modeli yazarken benim yazmıyor ? Format işi çözer mi ?Sorunun düzeldiyse buz gibi oldum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.