Sistem monitöre görüntü vermiyor

Zreqw

Picopat
Daha fazla  
PC çalışmasına rağmen monitöre görüntü vermiyor. HDMI veya monitörde sorun yok en son BIOS'da Secure Boot'u açmıştım ama aşağısında not activited gibi bir şey yazıyordu. Bir ayarı aç diyordu açılımını hatırlamıyorum. Fakat Pk'dı galiba RAM'leri ve ekran kartını sök tak yaptım. Ama yine ekran gelmedi. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkünse sistemi bir bilgisayarcıda farklı bir anakart ile test edin. Ya da bir servisten yardım alabilirsiniz.
Garantiye götürücem mecbur

Hocam tüm prizleri kontrol ettiğinize emin misiniz ve ekran kartının güç bağlantılarını yaptınız mı?

Her şey tam hocam ama sadece sinyal yok hatası alıyorum tüm görüntü veren cihazlarda

Monitörüm ve ekran kartım DP destekliyor fakat DisplayPort kablom yok yani deneyemem ve sorunun kabloda olmasının imkanı yok farklı kablolar ile denedim kabloların hepside çalışıyor diğer bilgisayarımda denedim.
benimde az önce DP kablo bağlı iken görüntü vermedi yedek DP kabloda vermedi , hdmı varmış evde onu taktım onla devam ediyorum ekran kartı çıkışı mı monitör kaynaklımı çözmem lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı