Sistem montajı yapmak zor mu?

burak yılmaz44

Centipat
Herkese selamlar iyi günler. Bilgisayar bileşenleri sipariş ettim Vatan'dan ve daha önce hiç montaj yapmadım. YouTube'den videoları izledim ama yine de bilen biriyle irtibat halinde yaparsam içim çok rahat edecek hem olası bir kaza ve masraftan korunmuş olacağım.
Parçalar: Rampage RAMPART RGB MESH 600W 80 Plus Bronze, Toshiba OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD, G.Skill 16 GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit RAM, Gigabyte GA-A320M-S2H A320 Socket AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+(OC)MHz Anakart, Gigabyte RX570 GAMING 4 GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı, AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.4GHz - 3.6GHz 16MB 65W 12nm İşlemci
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ekran kartı takmayı biliyordum ancak yardım edecek birini bulamayınca 4-5 saat uğraşa uğraşa yapmıştım. Evet zor geliyor ancak hem gerçekten kolay hemde öğrenmiş olmak mutlu edici :)

Bence halledebileceğiniz bir şey videoları izleyerek rahatlıkla yapabilirsiniz ve kendi sisteminizi toplayıp birleştirmek çok haz veren bir şey tavsiye ederim en azından deneyin baktınız olmuyor Vatan'a götürüp parçaları verip montaj yaptırabilirsiniz.

Hiçbir şey bilmiyorsan zor yapman ama birkaç bilgin varsa video izleyerek kolayca yapabilirsin.
Tecnopat sistem toplama videolarını izle detaylı setuplar var

Her şey, olması gereken yere uyuyor zaten. Sizi zorlayacak tek kısım anakart montajı diye düşünüyorum. Onun için de kitapçığı rehber alarak ilerlerseniz işiniz çok zor olmayacak.

İnternette videolar bulunmakta onlardan yardım alarak yapabilirsiniz ve kendinizin kasa montajını yapmayı seçmeniz bence çok doğru bir karar iyi günlerde kullanmanızı dilerim bol oyunlar :D

Anakart montajında biraz kafanız karışabilir ama gözünüzde büyütmeyin hallolmayacak gibi değil. Sistemimi yaklaşık 2.5 sene önce ilk kez toplamıştım ve Technopat sistem toplama videolarını izleyerek yapmıştım sadece kablolama beni fazla uğraştırmıştı. Emin olun çok zevkli bir iş aslında, keyif alarak yapacağınızı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı