Götürürsen 1660 Super ile girip GeForce 210 ile çıkabilirsin. Birkaç videoyla işi çözersin merak etme.Hocam bayağı kablolar var, yanlış bir şey yaparsam diye korkuyorum. Bilgisayarcıya götürmeye gerek var mı sizce yoksa birkaç video ile çözülebilir mi kesin olarak?
Her kablonun amacı kendi içinde ayrılıyor. Yanlış bir şey yapamazsın zira dediğim gibi her soketin bir ihtiyacı var ve ihtiyacı neyse onu takacaksın.Hocam bayağı kablolar var, yanlış bir şey yaparsam diye korkuyorum.
Heyecanla bekliyorum o videoyu.Yarın yeni bir PC toplama videomuz gelecek. Montajı Emin Çıtak yapıyor ben de ona rehberlik ediyorum. Epey fikir verecektir.
Yepppp.Yarın yeni bir PC toplama videomuz gelecek. Montajı Emin Çıtak yapıyor ben de ona rehberlik ediyorum. Epey fikir verecektir.
Bence zor değil ama uzun süren bir iş. Evet kendim yapabiliyorum ve montaj yapmayı seviyorum. Şuan biri sistemini bedavaya toplayacağım dese yine kendim toplarımArkadaşlar ben hiç montaj işlerine girişmedim, çok mu zor montaj işlemleri sizce kendiniz yapabiliyor musunuz?
Kasa önemli yoksa sonuç şöyle oluyor:Kablolama yaparken ekstra 10 dakika harcayın benim gibi, daha sonra 0 kablo görünümü ile (uygun bir kasayla tabii) orgazma ulaşın ve tatmin olun.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.