Sistem montajlamak çok zor mu?

Hocam bayağı kablolar var, yanlış bir şey yaparsam diye korkuyorum. Bilgisayarcıya götürmeye gerek var mı sizce yoksa birkaç video ile çözülebilir mi kesin olarak?
Götürürsen 1660 Super ile girip GeForce 210 ile çıkabilirsin. Birkaç videoyla işi çözersin merak etme.

Hocam bayağı kablolar var, yanlış bir şey yaparsam diye korkuyorum.
Her kablonun amacı kendi içinde ayrılıyor. Yanlış bir şey yapamazsın zira dediğim gibi her soketin bir ihtiyacı var ve ihtiyacı neyse onu takacaksın.

Technopat'ın herhangi bir sistem toplama videosunu açarsan yakın ve detaylı çekimler ile ne neymiş daha iyi anlarsın.

Arkadaşlar ben hiç montaj işlerine girişmedim, çok mu zor montaj işlemleri sizce kendiniz yapabiliyor musunuz?
Bence zor değil ama uzun süren bir iş. Evet kendim yapabiliyorum ve montaj yapmayı seviyorum. Şuan biri sistemini bedavaya toplayacağım dese yine kendim toplarım 😀

Anladığım kadarıyla birkaç videoyu dikkatli izlersem yapabilirim, yarın Recep abinin yayınlayacağı videoyu da dikkatli izleyeceğim. Herkese yorumları için çok teşekkür ederim.

Ben ilk bilgisayarla 2006 yılında tanıştım 5-6 yaşlarında bir çocuktum eve ilk defa gelmişti. O bilgisayarı boza boza bilgisayarın nasıl kullanılacağını öğrenmiştim. Ondan sonra 2012 yılında Casper marka bir dizüstü kullanmıştım onu uzunca bir süre kullandım sonra kafama esti dedim acaba bunun içini açıp temizlesem birşey olur mu diye açtım temizledim hiçbirşey olmadı sonradan daha çok ilgilenmeye başladım bir sürü rehber gezdim bileşenler hakkında. 10 ay öncesinde bu merakım sayesinde masaüstü bilgisayarımı hatasız birşekilde topladım yani tamamen basit birşey. Elin tornavida tutuyorsa biraz da hassas davranırsan rahatlıkla topluyabilirsin herhangi bir sistemi sadece bileşenler hakkında bilgi edin biraz da bilgisayar donanımları hakkında hatrı sayılır bir bilgin varsa sıkıntısız birşekil de toplayabilirsin.

Kablolama yaparken ekstra 10 dakika harcayın benim gibi, daha sonra 0 kablo görünümü ile (uygun bir kasayla tabii) orgazma ulaşın ve tatmin olun. :)
Kasa önemli yoksa sonuç şöyle oluyor:
2lhzmp.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı