Her yerine yaydım. Diğer 6 fanın düşmüş olabilir haklısınız ama 94 derece basit bir oyunda çok fazla değil mi? Size fotoğrafı attıktan 10dk falan sonra baktığımda 94 derece idi. Yani normal olduğunu sanmıyorum. En yakında Wraith Prism'e geçeceğim. Şimdi sıkıntı var mı diye stres testi yapacaktım ama oyunda 94 olan işlemci her türlü kapanır gibi geliyor. Ne yapayım stres testi yapayım mı? Size dün soğutucuyu montajlarken biraz kaymıştı onunla ilgili açtığım konunun linkini atayım belki ondan kaynaklıdır.
Kasanın temizliğini ve macun temizliğini yaptım dün ama termal macunu sıktıktan sonra stok soğutucuyu takarken hata yaptım galiba, anlatıyorum. Şimdi kasam Gamepower warcry ve arka plakanın olduğu yerde arka hazne var ve biz montajlarken bunu saf gibi çıkarmadık sadece genişletip aradan tutmaya...
Eki Görüntüle 1466677
Masaüstündeyken böyle değerler. En iyisi kapatayım ben CPB'yi işlemci ölecek yoksa. Hem sistem 2 yıllık hem kasanın hava sirkülasyonu çok iyi değil hem de stok soğutucu var. Şimdi benim hatam mı var yoksa bu yazdığım sebeplerden ötürü mü sıcaklıklar böyle rezil? Umutluydum MX4'den.