Sistem ne zaman toplanır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz
Meslek
Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri
Haziran ayında sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat şu an dolar kuru çok yüksek ve ilerde de yükselir diye kuşkularım var. Üretimler de yavaş. Sizce sistem toplamak için Haziran atını beklemeli miyim? Fiyatlarda düşüşler olur mu?

Bazı markalar çoğu parçalarda indirim yapmaz dolar düşse bile. Bazı yerlerde ufak indirim denk gelebilir ama çok ümit etmem fiyatların düşeceğinden

Covid 19 nedeniyle üretimlerin yavaşladığı için fiyatların arttığını biliyorum. Üretimler devam ederse sizce de iner mi fiyatlar?

Covid 19 nedeniyle üretimlerin yavaşladığı için fiyatların arttığını biliyorum. Üretimler devam ederse sizce de iner mi fiyatlar?
Düşer diye hiç hevesim yok, arada bir indirimler olur, hatta Vatan gibi yerlerde Kdv indirimleri oluyor onu kovalamak gerek, yoksa dolar düşer diye beklemek mantıklı değil. firmalar da pek indirime gitmez

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı