Çözüldü Sistem neden mavi ekran hatası verir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Birkaç saat önce annemin okul tarafından verilen laptopu mavi ekran hatası verdi. Minidump dosyasına erişmeye çalıştım fakat okul tarafından verildiği için Windows dosyasına erişim kısıtlanmış. Peki bir bilgisayar neden mavi ekran verir? Ayrıca mavi ekran bilgisayarın güç düğmesine basınca geldi.

Çözüm
Diske acilen bir tarama istiyorum, diskte bir arızadan şüphelenmekteyim.
Broadcom Ethernet aygıtı hataya sebep olmuş sürücüsünün güncellenmesi lazım.
Takılan USB Ethernet Adaptörü hatta bunun sorumlusu.
AMD SATA Denetleyici sürücüsünü güncelleyin.
212 sürümüne BIOS güncelleyin (opsiyonel).

HD Tune ile "Error Scan" yapın ama "Quick Scan" kapalı olsun.
Eğer diskte bir arıza varsa en kısa sürede verileri bir yere yedekleyin.
Dump dosyanı paylaşır mısın?

Dump dosyanı paylaşır mısın?
Dedim ya okul tarafından verildiği için Windows dosyasına erişim kısıtlanmış.

Hocam okul kısıtlayamaz onu imkansız.
Dump klasöründeki dosyaları kopyalamaya çalışın, deneyin.
Oluyor mu görelim.
O klasördeki dosyaları masaüstünde oluşturulan bir klasöre kopyalayın.
Benim de anamın bilgisayarı hata vermişti ama MEB sertifikasına rağmen o dosyaları alabilmiştim.
Olmazsa ben Teamviewer üzerinden bağlanır alırım.

Hocam okul kısıtlayamaz onu imkansız.
Dump klasöründeki dosyaları kopyalamaya çalışın, deneyin.
Oluyor mu görelim.
O klasördeki dosyaları masaüstünde oluşturulan bir klasöre kopyalayın.
Benim de anamın bilgisayarı hata vermişti ama MEB sertifikasına rağmen o dosyaları alabilmiştim.
Olmazsa ben Teamviewer üzerinden bağlanır alırım.
Hocam bu dosyaya erişim kısıtlanmıştır diyor ve izin vermiyor, şuan biraz işim birazdan tekrar denerim.

Hocam olmuyor, 2 tane kullanıcı var, biri okul, ikinside anneminki. 2. Kullanıcı 1. Kullanıcının Windows verisine erişemiyor., o yüzdende dosyayı paylaşmam mümkün değil. Pazartesi günü annem üniversitenin bilgisayarcısına gösterecek, belki onlar alabilir.

Hocam şifre sadece okul bilgisayarcısında var. Pazartesi günü annem zaten okuldaki bilgisayarcıya götüreceği için o sorunun kaynağını bulabilir.
Tamam hocam size bırakıyorum, bana bir şekilde Dump dosyalarını ulaştırırsınız ben de inceler sorunu söylerim. Pazartesi beni etiketleyin çünkü bana eski konularımdan bildirim gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı