Sistem önerisi

RAM: *klevv urbane v RGB 32 GB (2x16 GB) 6400MHz CL32 Intel XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 heatsink beyaz RAM (KD5agua80-64A320M) – 2 yıl birebir değişim garantili
SSD: *kingston NV3 1TB NVMe PCI-e 4.0 okuma 6000 MB – yazma 4000 MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)
Soğutucu: *thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 X 6mm ısı borulu Intel-AMD uyumlu hava soğutucu – 2 yıl birebir değişim garantili

İyi mi?

Hocam 4K oyun oynamayı düşünmüyorum açıkçası performans olarak da abartı bir şey istemiyorum araştırdığım kadarıyla da 4K oyun oynamayacaksan 16 GB ekran kartının pek bir anlamı olduğunu sanmıyorum daha çok ta görüntünün iyi olması taraftarıyım bildiğim kadarıyla da NVIDIA ekran kartlarının Ray Tracking teknolojisi daha iyi

Kardeş, m i

Hocam 4K oyun oynamayı düşünmüyorum açıkçası performans olarak da abartı bir şey istemiyorum araştırdığım kadarıyla da 4K oyun oynamayacaksan 16 GB ekran kartının pek bir anlamı olduğunu sanmıyorum daha çok ta görüntünün iyi olması taraftarıyım bildiğim kadarıyla da NVIDIA ekran kartlarının ray tracking teknolojisi daha iyi.

Ster 4060 Ti al ister 7800XT ama bil ki 4060 Ti para israfı.

Hocam 4K oyun oynamayı düşünmüyorum açıkçası performans olarak da abartı bir şey istemiyorum araştırdığım kadarıyla da 4K oyun oynamayacaksan 16 GB ekran kartının pek bir anlamı olduğunu sanmıyorum daha çok ta görüntünün iyi olması taraftarıyım bildiğim kadarıyla da NVIDIA ekran kartlarının Ray Tracking teknolojisi daha iyi

Biz ne anlatsakta NVIDIA alacak gibisin zaten ama bilki çok büyük pişman olacaksın.

Biz ne anlatsakta NVIDIA alacak gibisin zaten ama bilki çok büyük pişman olacaksın.

Açıkçası ben buraya insanların fikrini almak için geldim yani yanlış olsam da çok sıkıntı değil benim için zaten bir yaklaşık 20 gün sonra alacağım bende işte bu yüzden fiyat aralığımda alabileceğim en iyi F/P ürünü almak istiyorum bir de Sinerji bilgisayar sitesi benim normalde kullandığım bir site değil bu yüzden bir sorun çıkar mı çıkmazmı onu da bilmiyorum.

Yani evet normalde NVIDIA taraftarıyım zaten arkadaşlarımın çoğu da NVIDIA ekran kartı kullanıyor

Açıkçası ben buraya insanların fikrini almak için geldim yani yanlış olsam da çok sıkıntı değil benim için zaten bir yaklaşık 20 gün sonra alacağım bende işte bu yüzden fiyat aralığımda alabileceğim en iyi F/P ürünü almak istiyorum bir de Sinerji bilgisayar sitesi benim normalde kullandığım bir site değil bu yüzden bir sorun çıkar mı çıkmazmı onu da bilmiyorum.

Yani evet normalde NVIDIA taraftarıyım zaten arkadaşlarımın çoğu da NVIDIA ekran kartı kullanıyor.

Garantili site. İstanbul'a gidip elden de alabilirsin.

Dostum bu fiyatta alabileceğin en iyi sistem benim attığım sistem. Sinerji ise güvenilir bende kasamı oradan almıştım.

Dostum bu fiyatta alabileceğin en iyi sistem benim attığım sistem. Sinerji ise güvenilir bende kasamı oradan almıştım.

Diğer insanlarında yorumlarına falan bakım araştıracağım sonuçta özellikle kargo esnasında bir şey olmasını istemiyorum çünkü oturduğum yer İstanbul'a bayağı uzak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı