Sistem önerisi

kertingos

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Haziranın sonuna doğru bir bilgisayar alacağım şimdiden araştırayım biraz dedim, hazır sistem önerisi istiyorum (sistem toplamayı bilmediğim ve cesaret edemediğim için hazır sistem). Öncelikle sistemi oyun için kullanacağım. Monitör klavye fare vs aldım sadece bilgisayar kaldı bütçem 80-90k arası. Sistemde özel olarak istediğim şey işlemci olarak Intel değil AMD olması. Kasa olarak da ne deniyor tam bilmiyorum ama galiba akvaryum kasa diye geçiyor fotoğrafını ekleyeceğim öyle bir kasa olursa iyi olur (artısı eksisi nedir bilmiyorum güzel durduğu için dedim yardımcı olabilirsiniz).

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-26_155430882.png
    resim_2025-05-26_155430882.png
    676,3 KB · Görüntüleme: 36
Hocam düzgün bir 5070 Ti sistem toplanabilir hatta zorlarsanız belki 5080 bile olur ancak şu an hazır sistem için link atıp önermek pek mantıklı değil haziran sonuna kadar stok durumları ve fiyatların ne olacağı muamma.

Hocam düzgün bir 5070 Ti sistem toplanabilir hatta zorlarsanız belki 5080 bile olur ancak şu an hazır sistem için link atıp önermek pek mantıklı değil haziran sonuna kadar stok durumları ve fiyatların ne olacağı muamma.

Hocam peki sizce hazır sistem almak mı daha mantıklı yoksa tek tek toplamak mı? Tek tek toplamak daha mantıklı diyen büyük bir kesim var ama ben kendim toplayabileceğimi düşünmediğim için bu fikre pek yanaşmadım. Diyelim tek tek topladım gidip montajını yaptırabileceğim bir yer var mı?

Hocam peki sizce hazır sistem almak mı daha mantıklı yoksa tek tek toplamak mı? Tek tek toplamak daha mantıklı diyen büyük bir kesim var ama ben kendim toplayabileceğimi düşünmediğim için bu fikre pek yanaşmadım. Diyelim tek tek topladım gidip montajını yaptırabileceğim bir yer var mı?

Hocam tek tek toplamanın iyi yönü her parçayı istediğin gibi dizebiliyorsun. Hazır sistemler genelde sadece çalışsın yeter mantığıyla kuruluyor kalitelileri zaten tek tek toplama fiyatına geliyor. Kendin toplayabilirsin yanına bilen birini alıp parçaları keyfine göre indirim kovalayarak daha uyguna getirmen bile mümkün. Şahsen bu şekilde yaklaşık 2-3 aydır bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Montaj yerel bilgisayarcılar vs yapar ancak pek güvenemem ben o kadar değerli parçaları emanet etmeye.

Hocam tek tek toplamanın iyi yönü her parçayı istediğin gibi dizebiliyorsun. Hazır sistemler genelde sadece çalışsın yeter mantığıyla kuruluyor kalitelileri zaten tek tek toplama fiyatına geliyor. Kendin toplayabilirsin yanına bilen birini alıp parçaları keyfine göre indirim kovalayarak daha uyguna getirmen bile mümkün. Şahsen bu şekilde yaklaşık 2-3 aydır bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Montaj yerel bilgisayarcılar vs yapar ancak pek güvenemem ben o kadar değerli parçaları emanet etmeye.

Bende bilgisayarcılara emanet etmeye çekiniyorum kendim de toplayamam çünkü daha önce kasalı bir bilgisayar bile kullanmadım hep laptop kullanıcısıydım parçaları riske atmak istemem. Toplama konusunun da o kadar uzun süreceğini düşünmemiştim Haziran'ın sonu gibi elimde olmalı bilgisayar galiba en iyi tercih yine hazır sistemler. Teşekkür ederim.

Bende bilgisayarcılara emanet etmeye çekiniyorum kendim de toplayamam çünkü daha önce kasalı bir bilgisayar bile kullanmadım hep laptop kullanıcısıydım parçaları riske atmak istemem. Toplama konusunun da o kadar uzun süreceğini düşünmemiştim Haziran'ın sonu gibi elimde olmalı bilgisayar galiba en iyi tercih yine hazır sistemler. Teşekkür ederim.

Asıl ben teşekkür ederim hocam. Karar sizin alacağınız zaman size daha sağlıklı öneriler yapılacaktır şimdiden hayırlı olsun.

Herkese iyi günler. Haziran'ın sonuna doğru bir bilgisayar alacağım şimdiden araştırayım biraz dedim, hazır sistem önerisi istiyorum (sistem toplamayı bilmediğim ve cesaret edemediğim için hazır sistem). Öncelikle sistemi oyun için kullanacağım. Monitör klavye fare vs aldım sadece bilgisayar kaldı bütçem 80-90k arası. Sistemde özel olarak istediğim şey işlemci olarak Intel değil AMD olması. Kasa olarak da ne deniyor tam bilmiyorum ama galiba akvaryum kasa diye geçiyor fotoğrafını ekleyeceğim öyle bir kasa olursa iyi olur (artısı eksisi nedir bilmiyorum güzel durduğu için dedim yardımcı olabilirsiniz).

İşlemci 7800x3D falan seçildiğinde 88k oluyor diğer parçalarda gayet iyi duruyor. Değerlendirebilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı