Sistem önerisi

Attığım sistemde neredeyse hiçbir özelleştirme yapmanıza gerek yok. Sadece daha iyi bir PSU ve daha iyi bir kasa kalitesi için kasayı Vento VG4202FLA yaparak alabilirsiniz.
Anladım teşekkür ederim. Yanlış anlamazsanız eğer attığınız Samsung monitör bütçe olarak biraz fazla gibi monitörde 240 hz ile 180 hz arasında çok fark var mı?

Anladım teşekkür ederim. Yanlış anlamazsanız eğer attığınız Samsung monitör bütçe olarak biraz fazla gibi monitörde 240 Hz ile 180 Hz arasında çok fark var mı?

Yaratır. Bu sistemi almışken 2K 240 Hz bir monitör almanı öneririm. Yani o da G65B oluyor. Tabii bütçe çıkmazsa yapacak bir şey yok attığım Lenovo'yu alabilirsin o fiyata rakipsiz.

FHD ve panel sıkıntısı olduğu için alınmaz. Hocam 9070 XT sistem toplayacaksınız bir zahmet 2K da oynayın yani.
Tamamdır hocam her soruma cevap verdiniz teşekkür ederim. Samsungu zorlamaya çalışacağım olmazsa Lenovo artık tekrardan teşekkürler..

FHD ve panel sıkıntısı olduğu için alınmaz. Hocam 9070 XT sistem toplayacaksınız bir zahmet 2K da oynayın yani.
Hocam merhaba çok özür dileyerek bir sorum daha olacak. Arkadaşım ekran kartın Nvidia olsun diyor. DLSS önemli diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam her soruma cevap verdiniz teşekkür ederim. Samsung'u zorlamaya çalışacağım olmazsa Lenovo artık tekrardan teşekkürler.

Hocam merhaba çok özür dileyerek bir sorum daha olacak. Arkadaşım ekran kartın NVIDIA olsun diyor. DLSS önemli diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşınız yanlış düşünüyor. O kadar FPS farkını bir yere itip sadece DLSS için 5070 alınmaz. Hem FSR 4 çok gelişti. Testlere bakarsanız DLSS ile neredeyse aynı durumda.

Arkadaşınız yanlış düşünüyor. O kadar FPS farkını bir yere itip sadece DLSS için 5070 alınmaz. Hem FSR 4 çok gelişti. Testlere bakarsanız DLSS ile neredeyse aynı durumda.
Anladım peki bu sistem için hem işlemci hem ekran kartı için ısınma sorunu veya ısınmadan ötürü ses sorunu yaşatır diye düşünüyor musunuz?

Anladım peki bu sistem için hem işlemci hem ekran kartı için ısınma sorunu veya ısınmadan ötürü ses sorunu yaşatır diye düşünüyor musunuz?
Yok Hocam sorunsuz çalışır. Isınma veya ses gibi sorunlarla karşılaşmazsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı