Sistem parçalarını tek tek alıp bekletirsem bozulur mu?

Berkay Gür

Kilopat
Makaleler
30
Yer
İstanbul
Herkese Merhaba. Benim şu anda 400TL param var. Vatan Bilgisayarda %30 indirim olduğunda, Amd FX 8350 işlemciyi almayı düşünüyorum. Tabi benim bu sistemime takmayacağım.

Aldığımda arkadaşıma denettireceğim çalışıyor mu diye (Onun AMD sistemi var) denettirdikten sonra sorunu yoksa, evde dolapta kutusunun içinde bekleyecek. Arkadaşlar ben böyle teker teker mesela sonradanda Ram alacağım 8gb öyle duracak dolapta sistemi yavaş yavaş toplayacam. O köşede dursa bir şey olur mu arkadaşlar bozulur mu yani? yardımlarınızı bekliyorum Teşekkür ederim

@Berkan ÖZGAN Arkadaşa katılıyorum. Ancak şunuda eklemek isterim bir x parçasını aldın ve bu parça sorunsuz çalışıyor dolapta saklıyacaksın ama bunun garanti kısmı var birde. Garanti'si geçiyor olacak bazen bazı sorunlar kendini 1-2ay içinde gösterebiliyor mantıksız olur. Parayı tamamla öyle al diye düşünüyorum ben.

Hepinize teşekkür ederim. O zaman para köşede kalsın, biriksin ama ben dolar yükselirse diye söylemek istedim. Daha çok ayrıntıya giremem siyaset olur. Siyaset konuşmak yasak mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı