Sistem performansını arttırcak program önerisi

xQazxswedc

Femtopat
Öncelikle herkese merhaba. Ben sizden denemiş olduğunuz ve cidden iyi bir performans artışı gördüğünüz bir program önerisi istiyorum. Hiç fark etmez herhangi bir program veya Game booster bile olabilir. Yazılımdan anlayan arkadaşlar cevaplarsa daha işimi görür, video izleyip anlatanlar değil. Şimdiden herkese teşekkür ederim :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba. Ben sizden denemiş olduğunuz ve cidden iyi bir performans artışı gördüğünüz bir program önerisi istiyorum. Hiç fark etmez herhangi bir program veya Game booster bile olabilir. Yazılımdan anlayan arkadaşlar cevaplarsa daha işimi görür, video izleyip anlatanlar değil. Şimdiden herkese teşekkür ederim :).
Oyunlar için istiyorsan dostum çoğunluğu hurafe. Matematikte sonuç nasıl netse sistemde de aşağı yukarı öyledir. Sen sisteminin sadece kararlı ve serin çalışmasını sağlayarak belli bir yere kadar destek olabilirsin. Daha yüksek FPS'ler için maalesef sistem upgrade'i gerekiyor.

Yazılımcı olmak istiyorum fakat pek bilgim yok ama aşırı derecede deneyimim var :D . Söyleyebilecceğim şu MSI gibi kaliteli ve ünlü şirketlerin uygulamalarını kullanman mesela ben IOBit Smart Game Booster kurdum şuan format atmayı bile düşünüyorum sen düşün halini. Öyle ne olduğu belirsiz uygulamaları yükleme Güç ayarlarından Yüksek Performansa alsan bile yetebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı