Sistem Radeon 540X driver'ını algılamıyor

MasterCayci

Hectopat
Bilgisayarı yeniden her açışışımda DDU ile driverları silip tekrar kurmak zorunda kalıyorum. Driver tekrar inince algılamış oluyor. Algılamadığı zaman hem Adrealin'de gözükmüyor, hem 10FPS'lik bir düşüş oluyor. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 69
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 72
  • Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende seninle aynı cihaza sahibim mesela 540X için driver yüklüyorum hiçbir sıkıntı yok sonraki gün bir bakıyorum driver bozulmuş AMD software hata veriyor açılmıyor. Verdiği hata yanlış hatırlamıyorsam Windows tekrar driver yükelemeye çalışıyor ve bu driver ile çakışıyor. Bende çözüm bulamadım.

Bende seninle aynı cihaza sahibim mesela 540X için driver yüklüyorum hiçbir sıkıntı yok sonraki gün bir bakıyorum driver bozulmuş AMD software hata veriyor açılmıyor. Verdiği hata yanlış hatırlamıyorsam Windows tekrar driver yükelemeye çalışıyor ve bu driver ile çakışıyor. Bende çözüm bulamadım.
Bende o durumdan şüpeleniyorum. Muhtemelen bir yerde eksik bir şey yapıyorsunuz ve Win update güncelliyor veya eski sürüme geçiyor arka planda.

Bende o durumdan şüpheleniyorum. Muhtemelen bir yerde eksik bir şey yapıyorsunuz ve Win Update güncelliyor veya eski sürüme geçiyor arka planda.

Algıladığı bir vakit sistem geri yükleme noktası oluşturdum. Algılamadığı bir zaman tekrar sistemi geri yüklediğimde algılaması gerekirken algılamadı. Demek ki donanımsal bir sorunda olabilir. Bütün güncellemeler kaldırıldığı vakit hala algılamadığı da oldu. Gerçi hiçbir şey yapmadan kendiliğinden de algılayabiliyor. Donanımsalda olmayabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı