Sistem RAM'i eksik görüyor

flaxdts

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Laptop'umda takılı 12 GB RAM'im bulunmasına rağmen bilgisayar sadece 4 GB görüyor. BIOS'a girdiğimde de Memory chipset tarzı bir bölüm yok.

Yok hocam direkt 12.
Hocam 12 gb değildir 4+8 dir büyük ihtimalle

Merhaba,
Laptop'umda takılı 12 GB RAM'im bulunmasına rağmen bilgisayar sadece 4 GB görüyor. BIOS'a girdiğimde de Memory chipset tarzı bir bölüm yok.

Eki Görüntüle 2398424
Hocam sistemi açıp bakmanızı tavsiye ederim 8 lik ram ağrıza yapmış olabilir ddr4 yerine başka ram takılmış olabilir yani bir sürü sıkıntı var. En iyisi içini açıp bakmak

ASUS X550V.

PC'yi almadan önce benim de haberim yoktu. Ben de öyle sanıyordum. Sonra dün bilgisayarı açtık ve tek RAM çıktı.
Hocam pc yi yeni mi satın aldınız

ASUS X550V.

PC'yi almadan önce benim de haberim yoktu. Ben de öyle sanıyordum. Sonra dün bilgisayarı açtık ve tek RAM çıktı.
Aynısı laptop bende de var

ASUS X550V.

Hocam cihazınızın üzerinde 4 GB çakılı ram var (anakart üzerine lehimli, sökülemeyen). Slottaki RAM de 8GB. Dolayısı ile 12GB görüyordunuz. Yani slottaki RAM'i çıkarsanız bile 4GB görmeye devam edecek.

Bu durumda slota takılı RAM (8GB) ya arızalı ya da iyi takılmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…