Çözüldü Sistem Reset Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Massivec

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle arkadaşlar. Bilgisayarım oyun oynarken maalesef kendini resetliyor ve açtığımda BIOS ayarlarına yönlendiriyor. Isılar normal 39 ve 31 derece civarı. 4 tane fan var zaten, neyse BIOS ayarlarına gelmeden önceki ekranda altta bu yazıyla karşılaştım.

Power supply surges detected during the previous power on. ASUS Anti - Surge was triggered to protect system from unstable power supply unit!(Translate'den çevirdiğim kadarıyla''Az onceki iktidar sırasında güç kaynağı dalgalanmaları tespit edildi. ASUS Anti - Surge dengesiz güç kaynağı ünitesini korumak için devreye girdi!'')
Çevirmenin ne kadar doğru olduğunu bilemem ancak ben yinede bilgisayarımın özelliklerini atayım.

• İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-4690K CPU @ 3.50GHz
  • RAM : 8,00 GB
  • Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci.
  • Ekran Kartı : MSI GTX960 Gaming 2G
  • Ana Kart : ASUS Z97-A
  • PSU:CoolerMaster Elite 500W

Son düzenleyen: Moderatör:
AntiSurge.jpg

İşaretli bölümü disable yapın ve F10 ile save yapın. Bios'un güncel değilse de ilk önce bios güncelleyin:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/Z97-A/Z97-A-ASUS-2501.zip

Merhabalar ilk öncelikle. MSI Afterburner'a bir ilk bakış atmaya çalıştım bir kaç ayar değiştirmiş olabilirim ama sanmıyorum. 2. olarak resimdeki BIOS ile benim BIOS'um çok farklı. Sanırım güncel değil. Bu konulardan biraz uzağım. Nasıl güncellerim? Anti Surge özelliğini devre dışı bırakmak zararlı mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hallettim :)Ancak başka bir sorunum daha oluştu size danışabilirmiyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı