Massivec
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar öncelikle arkadaşlar. Bilgisayarım oyun oynarken maalesef kendini resetliyor ve açtığımda BIOS ayarlarına yönlendiriyor. Isılar normal 39 ve 31 derece civarı. 4 tane fan var zaten, neyse BIOS ayarlarına gelmeden önceki ekranda altta bu yazıyla karşılaştım.
Power supply surges detected during the previous power on. ASUS Anti - Surge was triggered to protect system from unstable power supply unit!(Translate'den çevirdiğim kadarıyla''Az onceki iktidar sırasında güç kaynağı dalgalanmaları tespit edildi. ASUS Anti - Surge dengesiz güç kaynağı ünitesini korumak için devreye girdi!'')
Çevirmenin ne kadar doğru olduğunu bilemem ancak ben yinede bilgisayarımın özelliklerini atayım.
Power supply surges detected during the previous power on. ASUS Anti - Surge was triggered to protect system from unstable power supply unit!(Translate'den çevirdiğim kadarıyla''Az onceki iktidar sırasında güç kaynağı dalgalanmaları tespit edildi. ASUS Anti - Surge dengesiz güç kaynağı ünitesini korumak için devreye girdi!'')
Çevirmenin ne kadar doğru olduğunu bilemem ancak ben yinede bilgisayarımın özelliklerini atayım.
- İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-4690K CPU @ 3.50GHz
- RAM : 8,00 GB
- Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci.
- Ekran Kartı : MSI GTX960 Gaming 2G
- Ana Kart : ASUS Z97-A
- PSU:CoolerMaster Elite 500W
Son düzenleyen: Moderatör: