Sistem Rust oynarken donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

todbg

Centipat
Daha fazla  
Uzun süredir 80-70 FPS arası çalıştırdığım oyun bugün anlamsız bir sebepte çat diye donuyor. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Garip olan reset atmam gerekiyor ve oyunu sil yükle de yaptım. Diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum.

Sıcaklık ve kullanım yüzdeleri ne durumda? HDD mi SSD mi? HDD badsector veya sağlık testi yapar mısınız?
he ama gözüme çarpan şey cpu i5 11300h ve temel hızın üstünde çalışıyor bide fark etmiştim bi ara gpu kullanımı 100 e çıkmıştı
HDTUNE Bu programı indir ve "Error Scan" yerine gel. Oradan testi başlat. Biraz bekleyeceksin (10-15 dakika falan) sonra çıkan görselin resmini bize atacaksın.
tamam yapıyorum hemen

GPU kullanımı artması gayet normal ve iyi bir durum. Ne kadar çok yüksekse o kadar iyi. İşlemcinizin temel hızının üstüne çıkma sebebi "Turbo" modunun aktif olmasıdır.

Uzun süredir 80-70 FPS arası çalıştırdığım oyun bugün anlamsız bir sebepte çat diye donuyor. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Garip olan reset atmam gerekiyor ve oyunu sil yükle de yaptım. Diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum.

Bende ve bir arkadaşımdada aynı sorun mevcut yeni yeni olmaya başladı sistemsel bir hata değil WattMan falan almıyorum sadece oyun donuyor.

GPU kullanımı artması gayet normal ve iyi bir durum. Ne kadar çok yüksekse o kadar iyi. İşlemcinizin temel hızının üstüne çıkma sebebi "Turbo" modunun aktif olmasıdır.

Bende ve bir arkadaşımdada aynı sorun mevcut yeni yeni olmaya başladı sistemsel bir hata değil WattMan falan almıyorum sadece oyun donuyor.
rust da mı oluyor aynısı peki bir çözüm yolu varmı

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (37).png
    Ekran Görüntüsü (37).png
    2,2 MB · Görüntüleme: 416
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı