Sistem sıfırlanmalı mı yoksa temiz kurulum mu yapılmalı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarı sıfırlamak istiyorum alanı çok doldu bilgisayarın. Temiz kurulumla vesaire uğraşmak istemiyorum direkt Windows 11'in sıfırlama kısmından sıfırlamak istiyorum. Virüs gibi bir şüphem yok bilgisayarda sadece tüm diskleri sıfırlayıp bilgisayarı rahatlatmak istiyorum illa temiz kurulum yapmam gerekli mi?

Bilgisayarı sıfırlamak istiyorum alanı çok doldu bilgisayarın. Temiz kurulumla vesaire uğraşmak istemiyorum direkt Windows 11'in sıfırlama kısmından sıfırlamak istiyorum. Virüs gibi bir şüphem yok bilgisayarda sadece tüm diskleri sıfırlayıp bilgisayarı rahatlatmak istiyorum illa temiz kurulum yapmam gerekli mi?
Rufus ile temiz bir kurulum yap.

Ayarlardan yapılan sıfırlama hiçbir işe yaramıyor. USB ile temiz kurulum yapın.

USB den kurulum yapmanız şart değil.
Windows ayarlarda bulunan bu bilgisayarı sıfırla seçeneği oldukça kullanışlı. Bir kaç kez kullandım.
Kurulum veya sıfırlama esnasında PC yi ethernet kablosu ile bağlayın.
Kurulum sonrasında da Windows güncellemeler tamamlanmadan hiçbir driver vs yüklemeyin.

USB den kurulum yapmanız şart değil.
Windows ayarlarda bulunan bu bilgisayarı sıfırla seçeneği oldukça kullanışlı. Bir kaç kez kullandım.
Kurulum veya sıfırlama esnasında PC yi ethernet kablosu ile bağlayın.
Kurulum sonrasında da Windows güncellemeler tamamlanmadan hiçbir driver vs yüklemeyin.
Valla hocam ilk arkadaşlar temiz kurulum yapın dediği için temiz kurulum yapıyorum şuan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı