Çözüldü Sistem siyah ekran verip çok yavaşladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RoctryZ

Zeptopat
Katılım
30 Ocak 2024
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen gün bilgisayar siyah ekran verdi ve tuştan yeniden başlattım ve bilgisayar çok yavaşladı ama pek aldırmadım, yeni açtığımdandır dedim. Sonra arkadaşlarımla Fortnite oynamak üzere Fortnite'ı açtım ve "a D3D11-compatible GPU (feature level 11.0 shader model 5.0) is required to run the Engine" hatası verdi. YouTube'dan çözüm teknikleri araştırdım ama düzelmedi. Sonra Bedwars girmeye karar verdim ve sürücü güncelleyin hatası geldi. Güncelledim ve oyunlar düzgün çalışmaya başladı. Ama Fortnite oynarken bir anda dondu ve geri devam etmedi. Ben de tuştan yeniden başlattım ve aynı sorunla karşılaştım. Oyunlar çok kasıyordu vb. tekrar sürücüyü güncelleştirdim. Bugün bilgisayarı kapadım ve 30-40 dakika kadar sonra geri açtım ve aynı şey oldu. Ne yapmam gerek?
 
@RoctryZ Onu kalıcı olarak sileceksiniz ve daha sonra Hizmetlerden Windows update i yeniden başlatacaksınız yoksa update çalışmaz. Dediğim paketleri kurdunuz mu bunlar çok önemli paketler.
Kurduktan sonra durum bu olmalı. Fazlalık ya da eksiklik varsa hepsini silin sonmra bu paket yardımıyla yeniden kurun.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı55.PNG
    Ekran Alıntısı55.PNG
    1,8 KB · Görüntüleme: 10
  • Ekran Alıntısı56.PNG
    Ekran Alıntısı56.PNG
    29,9 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
@RoctryZ geri gelecek zaten bir defa silip sonra güncellemeyi denetle diyeceksiniz böylece hatalı güncelleştirme de inmemiş olacak. o hatayı çözmüş olacağız Windows update çalışmadığında bu yapılır. Sonra bire daha dokunmayacaksınız o dosyaya Güncelleştirmeyi denetle diyeceksiniz ve güncellemeleri alacaksınız.

@RoctryZ hatasız ve eksiksiz sorun yok peki günceleştime alabiliyormusunuz? Kontrol edin. Windows update hizmetinin açık olduğundan emin olun.
 
Bir de bunu deneyin ayarlara basın .Sorun gider
Ek sorun gidericiler Windows update i güncelleştirmenizi engelleyen sorunları giderin. Bunları yaptıktan sonra pc yi yeniden başlatın ve tekrar deneyin.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı40.PNG
    Ekran Alıntısı40.PNG
    14,8 KB · Görüntüleme: 6
  • Ekran Alıntısı39.PNG
    Ekran Alıntısı39.PNG
    132,4 KB · Görüntüleme: 11

Geri
Yukarı